Új hozzászólás Aktív témák
-
longjoe
csendes tag
Üdv mindenkinek.
A hozzá szolásokat olvasva,sokaknak problémái vannak az aksikkal.
Sajna a gyártok nem köti az orrunkra,hogy egy aksi mennyi töltés ciklust bir ki.
Ez kb 1000 a szám,annyit jelent felhasználás szempontjából,ennyiszer dugod rá a töltöre és utána már jelentösen csökken a kapacitása.Egy évbe 365 nap van,legalább ennyiszer teszed fel a gépet tölteni,igy három év alatt érnéd el az 1000-ret,de ennél sokkal többször kerül fel a töltöre.1,5-2 éven belül elérik ezt a számot.A mostani gépeket li-ion aksival szerelik,aminek a cella névleges feszültsége 3,6V.Az elektronika nem engedi a cellákat 3.0V alá merülni,mert akkor az tönkre megy illetve egyébb problémák lesznek vele.Aki jobban szeretne elmerülni a témában nézzen utána modellező forumokon ott minden le van irva pontosan. -
longjoe
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Van egy ASUS F3sc tipusú gépem.Most ugy nézki lehalt a hálozati része csak akkor münködik a gép ha a winben letiltom a csatoló eszközt.Kérdésem az lenne,hogy javitható vagy alaplap cserés a dolog.Ha bevan kapcsolva fel sem áll az oprendszer,vagy ha bekapcsolom felállt oprendszernél azonnal kifagy a gép.
-
longjoe
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Az lenne a kérdésem Asus A2H tipusba milyen memoria való és hol van a gépben?
-
longjoe
csendes tag
Kérdés:telepitett már valaki wint külső vinyoról?Hogyan kell?
-
longjoe
csendes tag
válasz
Louloudaki #10283 üzenetére
Cseregép nincs.Vállalási határ idő két hét általában.
-
longjoe
csendes tag
válasz
ro_bert17 #10281 üzenetére
Nekem volt velük dolgom,sokan járnak oda szervizelni ezért egy kicsit várnom kellet.Garis ügyintézés amit a neten keztem intézni.Vállalási határ időre készlet a gép,és olyanokat is cseréltek ami nem lett volna garis,mert a használatból eredtek /tapipad gomb kopás/kértem a win matrica mentést megcsinálták.Hibája a gépnek háztörés a csukló pántnál.Comagolás a mibe vittem ugy kaptam vissza,tételes ellenörzés után.Ha visztek gépet csak azt kell vinni semmi mást Rendesen becsomagolva.Ha nem is voltak tulkedvesek,de igen gyorsan tették a dolguk,ami nálam pozitiv.Ennyi Ez a Véső utcai szerviz.
-
longjoe
csendes tag
-
longjoe
csendes tag
Itt egy képróla:
-
longjoe
csendes tag
Notim hátulján kitöröt egy rész a zsanér alatt a csavaroknál.Egy éve vettem,szerintetek ez garis probléma vagy nem? Kopáson kivül semmi más sérülés nincs rajta,anyag fáradás miatt töröt ki.
-
longjoe
csendes tag
válasz
Hikvision #7252 üzenetére
Néhány gyári lemezen lévő festék menyiség miat van,ergo a lemezzen lévő kép,felirat festék sulyának egyenlötlenségéből fakad a rázkodás,de lehet lemez minőségi hiba is.Nem tudsz vele mit kezdeni,csak nagyon durva esetben teszi tönkre a lejátszot/elszáll a lemez az olvasóban/.
-
longjoe
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Az nvidia kiadott egy új driver 179.28-számmal notikhoz,valaki már kiprobálta?
-
longjoe
csendes tag
Sziasztok.
venti téma: Nálam folyamatosan megy,de igazából nem bánom,mert gf 8400 a video kari
és hát vannak vagy voltak tokozási problémák vele.Még nem olyan hangos,hameg már zavar akkor kicserélem. -
longjoe
csendes tag
Sziasztok.
Az oktober elején vett f3 gépemen a tapipad klikk billentyüje erösen kopni kezdet.
Érdemes e gariztattni? -
longjoe
csendes tag
válasz
skornailpio #6393 üzenetére
Séta a szervizbe,mivel két teljesen más oprendszer is csödöt mondott.
-
longjoe
csendes tag
válasz
skornailpio #6390 üzenetére
Elsőre nézd meg alaposan az usb csatikat a gépen,lehet nem érintkeznek rendesen,utána marad a szerviz,nagy az esélye a csatik forrasztásának az elengedésének talalkoztam már hasonlóval,bár más is lehet,de én szerintem hardwares a hiba.
486-os a dossal gyorsabb,mint az XP a f3-on.
-
longjoe
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Én innen töltöttem le az utolsó drivert a 8400m g-hez:[link],csak elöte keresd meg a kari pontos tipus számát, mert az alapján lehet keresni.
-
longjoe
csendes tag
válasz
King Charles #6349 üzenetére
Üdv mindenkinek.
valaszom kérdésedre:Ha a lemez nem nagyon karcos és nem olcso!!!!! alapanyagra let kiirva olvasnia kell.XP telepitésnés nem ismeri fel a vinyot bios beállitási probléma,át kell állitani a HDD sata modról kompatibilis modra.Nekem ez használt.
UI:486-os dosszal gyorsabb mint mint az xp a F3-on
-
longjoe
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Kb két hete vetem egy F3sc modell Z53sc-ap 327c verzio gépet.
Vista elő telepitve.Két három napig el is voltam vele,de iszonyu lassú volt a gép.
Váltás XP ,gép látványosan gyorsabb lett,de marad egy bejegyzés az eszközkezelőben amit nem ismert fel,az internet fel szántása után kiderült,valami turbo memory az.OK,kéne hozzá xp driver,hát az nincs ,csak vista.Se az intelnél,se az asusnál,vistás meg nem jó az xp-hez.U.I:csak tudnám minek foglal el a rendszer 500mb a ram-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged