Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
köszi a választ de még mindig nyitotta kérdésem hogy a CT version mit jelent ??
vajon azt hogy a sorozatszám vége CTre végzodik ??Persze már tök az elején leesett hogy az 50es nemjo valasztas mert kicsi a L2cacheja
csak most Vateran vagy itt PHn nem merek megvenni semmilyen procit amíg nem tudom hogy mit jelent a CTs verzio mert ugye nagyon keves ember vallalja hogy visszaveszi a procit ha nem megy vele a notim
//innen meg a franc sem akar nyiregyhazara meg a francba utazni csak emiatt
-
helló
Nem vagyok egy nagy laptop tuning Guru inkább az asztali PCkel dolgozom ezért kérem kezdő laptopfejlesztőként a segítségeteket. PLS HELP !!
Én egy Asus A6M Q049 -es szériájú laptoppal rendelkezem nagyon jól tette a maga dolgát 2 éven keresztül de most lejárt rá a garancia és az új vívmányok már nehézkesen mennek rajta sokszor hallom Firefox indítása közben is majd meg akar dögleni a vincseszter nem is beszélve gépindulás után NOD32 startnál
NEM JÁTÉKRA használom... Annak idején ennyi pénz volt a legkisebbet tudtam megvenni az ASUS ezen szériájából de akkor még volt mellette Turionos verzió is
Jelen pillanatban a gyári sempron 3400+ és 512+512 RAM-al megy /kenee mag Socket S1/
következő kérdéseim lennének:Processzor
Elvileg a foglalat szerint mennének bele a Turion X2es processzorok én TL50-52 körüli modellt vennék bele. Másoktól hallom, hogy az ASUS laptopokba nem is megy minde TL proci. Már összegyűjtőtem a legtöbb kritériumot hogy minek kell teljesülnie hogy menjem a laptop
Chipset: nvidia GO6100
90nm Trinidadal megy 65nmes meg sem mozdul
és ebből csal 50,52,56,58,60as van
Viszont egyik srác azt mondta ez még nem elég hanem CT-s verzió kell
NA EZ MI JELENT ????Ebben segítsen valaki!
minap nézem egy megvenni kívánt procinak a sorozatszámát és ott van rajta hogy CT a végén
Vajon ez lenne az a CT version ???
-
hy
köszi a választ majd még meglátjuk mire elég az anyagi keret illetve lesz-e olyan cserés srác aki beszámítja az 2*512ramot meg a sempron procit
winyo meg........ hát
szeretnék egy SSD-t és akkor ugrálni is lehet a laptoppal mint régen a T-online-s reklámban
a ide winyo meg mehet külső keretbe ---> pendrive
de az SSD nagyon sokba kerül és nem biztos van az én laptopomba való -
helló
Nem vagyok egy nagy laptop tuning Guru inkább az asztali PCkel dolgozom ezért kérem kezdő laptopfejlesztőként a segítségeteket. PLS HELP !!
Én egy Asus A6M Q049 -es szériájú laptoppal rendelkezem nagyon jól tette a maga dolgát 2 éven keresztül de most lejárt rá a garancia és az új vívmányok már nehézkesen mennek rajta sokszor hallom Firefox indítása közben is majd meg akar dögleni a vincseszter nem is beszélve gépindulás után NOD32 startnál
Ekkor kezdtem el gondolkodni fejleszteni kéne egy picit
NEM JÁTÉKRA használom... Annak idején ennyi pénz volt a legkisebbet tudtam megvenni az ASUS ezen szériájából de akkor még volt mellette Turionos verzió is
Jelen pillanatban a gyári sempron 3400+ és 512+512 RAM-al megy /kenee mag Socket S1/következő kérdéseim lennének:
Processzor
Elvileg a foglalat szerint mennének bele a Turion X2es processzorok én TL50-52 körüli modellt vennék bele. Ezen processzorok TDPje magasabbak mint a Sempron-nak.-Az lenne a kérdésem hogy kell nekem ezek után hűtést is cserélni illetve lehet egyáltalán ?
- Turion TL5X melyiket tudnátok ajánlani ? miért ?
/TL60assal annyi bajom van elég drága és órajelben nincs annyival fölötte a TL5X es szériának, Vagy esetleg pont azért ajánlatos mert 65nm és kisebb a fogyasztás ?Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest