Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Ez az Acer már nem az az Acer
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak azt írtam amit "én tudok", így is kezdtem, mert az én gépemmel (asus) is volt gond (nem érintkezett a jack csatlakozó), erre vissza vittem a nagykerbe, ott azt mondták nem ide, hanem az egyik pláza, "mert hülye azért nem vagyok" üzletébe vigyem, Kicsit (na jó nem kicsit) meg is lepődtem. Oda beadtam, majd ahogyan érdeklődtem a gép iránt folyamatosan mondták, hogy éppen merre jár.
Budapest->Szombathely->Budapest (1,5 hét alatt)
És a szervizes papíron is Szombathely volt, de hogy milyen cég azt most nem mondom meg mert most nincs előttem. Amúgy egy az egyben cserélték az alaplapot
Hasonló volt a dolog egy MSI géppel is, valamint egy hónapja egy FUJi is Szombathelyről jött vissza. Lehet, hogy onnan ki vitték, de az én papíromon, biztos, hogy Szombathely szerepelt!De hadjuk ezt mert ez nem a "Hol szervízelik a notikat?" topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Autós topik
- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest