Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• asusnoti

csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!
    Kb. egy hónapja vettem egy Asus K52JE-EX035D gépet. Egy hétig használtam xpvel és semmi gondja nem volt. Utána a régi gépem vinyóját usb rekken keresztül rákötöttem és alíg néhány óra alatt a rendszer széthullott... Vírusra gyanakodtam, úgyhogy egy xp telepítés után egyből jött a vírusírtás. Kb. mindennel végigmentem rajta (nod, avg, avast stb.) egy-két vírus volt a külső vinyón, de azon kívül semmi extra. A probléma az volt, hogy xp telepítés előtt persze formatáltam, és ez után sem volt jó a rendszer. Próbálkoztam másik xp-vel is, de ugyanez (asus driverekkel). Fagyás, kékhalál, szaggatás stb...
    Aztán feltettem egy 7-est, minden asus driverrel együtt. A problémáim ezzel nagyjából el is tűntek. Egyszer volt kékhalál, azóta nem. A problémám most az, hogy dvd film lejátszása közben - időközönként - 20-40 másodpercre megáll a lejátszás (media player, media player classic, vlc), mintha lefagyott volna a gép, aztán folytatja. Avinál is megjátszották ezek ugyanezt, de azt végül a realplayer megoldotta. Egyébként K-lite pakk van fönnt.
    A kérdésem tehát: lehet esetleg hárdverprobléma, vagy csak valami szoftveresen nem ok? (memóriatesztet futtattam két fajtát, de nem talált hibát).

Segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák