- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
Azt sajnos az asuson nem tudtam kipróbálni. 1 nap után megadta magát.
A lenovon lazán bír egy napot. Most 5 órája üzemel, 80% on az aksi. Ebben volt kb félóra böngészés,félóra játék. Wifi,gps mindig megy kb 50℅ on van a fenyerő. Plusz meg rengeteg dolog fut a háttérben. Gmail,facebook,k9 mail...Wifi ,gps nelkul egy éjszaka alatt 2-3% ot merül
-
Gyb001
senior tag
Nekem volt me 181c-m és most egy s8-50 em van. A két rendszer között ég és föld a különbség.
Az s8-50 en nincs az hogy görgetek a menüben és megakad.....
Tény hogy melegszik. De bőven mesze van a z intel által meghatározott maximumtól. 2 óra játék alatt(több féle játék) a max 65 fok volt. Úgy hogy a tok leszigeteli kívülről. Szerintem nem rosz az intel,android összeállítás csak még kiforralan. -
shanya83
tag
Azt még nem figyeltem, hogy mennyit eszik, majd figyelem, az előző tabletemhez képest kevesebbet eszik.
Viszont a mostani állás a tablet szerint: 76%-on van az aksi, 14ó5p nem volt töltve, és 76% a képernyő.kikapcsolt kijelzővel, a tegnapira emlékszem: ~7 óra alatt ~5%. kikapcsolt wifi-vel és bluetooth-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged