- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
Ezek tuti mennek :Gmail, facebook, Viber, google hitelesítő, dropbox, , Budapest menetrend, időkép, , speedtest, szókereső, 2048.
Ezek 90%, nem próbáltam, de nem tűnnek olyan típusúnak mint ami ne futna: instaframe, MobileLink
Ezeket nem tudom, és nem is tudom kipróbálni mert nem én használom a tabletet: csr racing, plants vs zombie ,snapszer.
Én a helyedben ráraknám egy sd kártyára a telepítő file-okat ( api-kat) sd kártyára. És azzal besétálva egy MM-be vagy akármilyen üzletben ahol lehet nyomkodni és van intel processzoros tablet, feltelepíteném és kipróbálnám. Játékoknak biztos fel van téve ilyen telepítője.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Egyszerűsítem a kérdést: összegeztem azokat az alkalmazásokat, amik számomra fontosak, és akinek fel van telepítve (vagy nincs de venné a fáradtságot) megírná nekem, hogy megfelelően működnek e?!! Nagyon hálás lennék érte!
A lista fontossági sorrendben: Gmail, facebook, Viber, instaframe, MobileLink, google hitelesítő, dropbox, plants vs zombie, Budapest menetrend, csr racing, időkép, snapszer, speedtest, szókereső, 2048.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
q2w3
senior tag
Szia!
Játékok egy része lassabban vagy nem igen fut . Pl candy crush bűn lassú, real racing 3 az utolsó update óta nem akar menni, előtte jól futott. Mással nem találkoztam.
Programoknál, a streames programok mint HBO Go, T-mobile Tv Go bezáródnak.
Én ennyivel találkoztam. Az általános programokkal semmi gond sem szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged