- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
válasz
shanya83 #161 üzenetére
Régi androidos vagyok ,töbször visszaraktam gyári alapra és úgy is merül ha a wifi be van kapcsolva, a procit is monitoroztam, az aksit is, de nem fut semmi érdemleges a háttérben,valami olyan pörgeti a procit ami nem látható. Ma felhívtam az asust és tudnak a moltam88 kolléga által is említett bugról,de csak továbitani tudják az asusnak és majd egyszer talán javítják majd.Nekem viszont így nem franko úgy hogy ma visszaküldtem ahol vettem és marad az előd modell az me180a ami stabil és 2-3% egy éjszaka. Egy hét alatt két készülék járt nálam, sok mindent próbáltam rajta de szerintem ez az inteles asus több sebből vérzik és ugyan ez a gond ahogy olvastam az inteles lenevo s8-50-el is (melegszik,gyenge üzemidő,és sok minden nem fut rajta rendesen) Azért köszi mindent .sziasztok.
-
patow
senior tag
válasz
shanya83 #159 üzenetére
Kösz ha megkérhetlek nézd meg légyszi ha maxra fel van töltve akkor menyi kijelző időt tudsz kihozni belőle de ne százalékban hanem órában, és ha este nem használod mennyit merül egy éjszaka százalékban.Nálam legnagyobb baj az hogyha kikapcsolom a wifit akkor nem engedi alvó módba és egy éjszaka kb 8 óra alatt esik 30%-ot. Ha bekapcsolva hagyom a wifit akkor óránként 1% fogyasztása van amit még így is sokallok mert itt van mellette a régebbi asus me180 ami egy éjszaka kb 8 óra alatt fogyaszt 2-3% ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Hálózati / IP kamera
- Medence topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged