Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
válasz
shanya83
üzenetére
Régi androidos vagyok ,töbször visszaraktam gyári alapra és úgy is merül ha a wifi be van kapcsolva, a procit is monitoroztam, az aksit is, de nem fut semmi érdemleges a háttérben,valami olyan pörgeti a procit ami nem látható. Ma felhívtam az asust és tudnak a moltam88 kolléga által is említett bugról,de csak továbitani tudják az asusnak és majd egyszer talán javítják majd.Nekem viszont így nem franko úgy hogy ma visszaküldtem ahol vettem és marad az előd modell az me180a ami stabil és 2-3% egy éjszaka. Egy hét alatt két készülék járt nálam, sok mindent próbáltam rajta de szerintem ez az inteles asus több sebből vérzik és ugyan ez a gond ahogy olvastam az inteles lenevo s8-50-el is (melegszik,gyenge üzemidő,és sok minden nem fut rajta rendesen) Azért köszi mindent .sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Mini 7 (2024) 128GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Huawei Watch GT 6 41mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest