Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
Szia!
Nekem kisebb-nagyobb gondjaim rengeteg jatekkal voltak:
Plants vs Zombie 2: menüben nagyon akad, játék közben néha akad, néha kilép
Asphalt 8: néha akad
Peggle: néha akad
Dinner Dash: első indításnál néha kilép, ha egyszer elindul akkor jó
CSR racing: pár hónapja próbáltam egyszer, akkor el se indultAmivel sose volt gond:
Cut the rope összes verziója: nagyon pöpecül és gyorsan futEzeken kívül ha érdekel valamelyik jatek szólj és kipróbálom
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Az Android 4.4 "feature" hogy csak az owner felhasználó látja az SD kártyát, a másik felhasználó nem?!
Áthelyeztem egy alkalmazást SD kártyára és csak az owner tudta elindítani, a másik nem
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Létezik valami gyors gomb arra, hogy az összes megnyitott alkalmazást egyszerre bezárjam és ne egyesével kelljen? A Samsung telomba pl ha látom a futó progikat, akkor nem kell egyesével oldalra húzni mindet hanem van egy seprű gomb és bezárul mind. Itt az Asus-nál nincs ilyen?
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Próbált már vki Viberrel video telefonálni? A sima hanghívás megy de a videos ikon inaktív. Illetve ha a másik fél rábök akinél aktív akkor ott kiírja h én nem tudok videohivast fogadni
Előre is köszönöm a segítséget
-
bugizozi
őstag
A dec 16-án ebay-ről rendelt tablet védő fóliát már a kezemben tartom. Nem rossz ahhoz képest hogy közben karácsony, újév stb...
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Nem tudom nektek hogy teljesít játékok terén a tablet, de nekem még nem sikerült olyat találnom ami tökéletesen futott volna. Tudtam, hogy nem a gamekre kihegyezett gépezet ez, de nem gondoltam, hogy a kis játékokkal is meggyűlik a baja
Ami próbáltam: Plants vs Zombies 2, Dinner Dash, Peggle, Cut the rope. Ezek közül nem volt egy olyan sem, ami ne lépett volna ki, ne fagyott volna le, vagy ne akadt volna be.
Ti próbáltatok esetleg olyat, ami 100% tökéletesen futott volna - szívesen kipróbálnám.Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Köszi de már megrendeltem.
Nem gondoltam, hogy az a szeptemberi ajánlatod még aktuális lehetMás: ma megjött a kicsike (ME181C) pár óra nyomkodás utána vélemény: nagyon gyors, alkalmazás telepítése közben sem akad, játékokat is viszi, Peggle meg Plants vs Zombies 2-t próbáltam eddig, indítás után 2-3x kiírta hogy leállt, de azóta nem, és szépen viszi őket (kopkopkop)
Viszont lenne vele egy problémám, amire nem tudom, hogy keressek rá google-ban: csináltam egy másik felhasználót, nem korlátozott, és ő a képernyő tetejéről nem tudja "lehúzni" a gyorsmenüt. Ez Android "feature" v vmi be kellene pipálnom hogy tudja?!Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Ki milyen tokot vett erre a tabletre? Ez esetleg lehet jo?! Itthon lehet ilyet kapni esetleg?
Köszi!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Egyszerűsítem a kérdést: összegeztem azokat az alkalmazásokat, amik számomra fontosak, és akinek fel van telepítve (vagy nincs de venné a fáradtságot) megírná nekem, hogy megfelelően működnek e?!! Nagyon hálás lennék érte!
A lista fontossági sorrendben: Gmail, facebook, Viber, instaframe, MobileLink, google hitelesítő, dropbox, plants vs zombie, Budapest menetrend, csr racing, időkép, snapszer, speedtest, szókereső, 2048.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
bugizozi
őstag
Plants vs Zombi megy?
Ez a bezáródnak ez azt jelenti, hogy egy idő után, vagy megnyílik és egyből bezáródik?Nem tudom, hogy megéri ez a rizikó ez a tabletet, vagy válasszam inkább az LG G Pad 8-at ami kb ugyanez és minden megy rajta?
Ez igazából jobban tetszik, de nem akarok folyton azon izgulni, hogy amit letöltök az elindul e
Köszi a választ!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
8" tablet vásárlásán gondolkozom és az ME181C lenne az egyik esélyes, viszont olvastam, hogy az Intel proci miatt nem minden applikáció kompatibilis vele. Van esetleg valami lista ahol le van írva, hogy mik nem működnek ezen a tableten? Futott már ilyenbe valaki?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest