Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
válasz
istyukiraly #180 üzenetére
A bootloader nyitás egyik inteles eszközön sem lehetséges
-
Gyb001
senior tag
Azt sajnos az asuson nem tudtam kipróbálni. 1 nap után megadta magát.
A lenovon lazán bír egy napot. Most 5 órája üzemel, 80% on az aksi. Ebben volt kb félóra böngészés,félóra játék. Wifi,gps mindig megy kb 50℅ on van a fenyerő. Plusz meg rengeteg dolog fut a háttérben. Gmail,facebook,k9 mail...Wifi ,gps nelkul egy éjszaka alatt 2-3% ot merül
-
Gyb001
senior tag
Nekem volt me 181c-m és most egy s8-50 em van. A két rendszer között ég és föld a különbség.
Az s8-50 en nincs az hogy görgetek a menüben és megakad.....
Tény hogy melegszik. De bőven mesze van a z intel által meghatározott maximumtól. 2 óra játék alatt(több féle játék) a max 65 fok volt. Úgy hogy a tok leszigeteli kívülről. Szerintem nem rosz az intel,android összeállítás csak még kiforralan. -
Gyb001
senior tag
Ugyan már nincs ilyen gépem. De bemásolom hogy hosszas kereséstől kímeljelek meg titket.
Azóta, hogy az Intel belépett az Androidos telefonok és tabletek piacára nem létezik egy általuk tervezett és gyártott processzorral szerelt készülékre sem custom ROM. Ennek pedig már három éve, szóval nem úgy néz ki, hogy bárki is szeretne ezen változtatni.
[link] -
Gyb001
senior tag
Én búcsúzok innét. Nem tudnak cserekészüléket adni és nem javítható. Levásárolhatom az árát.
ilyet veszek.
[link] -
Gyb001
senior tag
Már két napja csak azt keresem/kérdezem hogy van/lesz e rá recovery de jelenleg nem csinál senki.
-
Gyb001
senior tag
Nekem C-m van (16gb)
Szerintem a VM Heapsize al,swap,zram lehetne valamit trükközni. [link] ez is lehet segít valamit.
Viszont amíg nem csinál rá valami egy cwm et (nandroid backup) addig nem ajánlott semmi ilyet csinálni vele. -
Gyb001
senior tag
MIvel a gépem még szervízben van ezért asus oldaláról letöltöttem a kernel forrásást és a teljes romot.
Elég érdeked dologra bukkantam.
Nincs rajta hdmi kimenet de van HdmiSettings.apk .
Intel procis de van AMDFirmwareUpgradeTool.apk
Elvileg nem támogatott a widi de a az is van benne
Tartalmazza a busybox ot. ami elvileg a root parancsok egyszerűsítése miatt kell. -
Gyb001
senior tag
Szerintetek mennyi ideig tart egy készülék cseréje?
Szombaton (munkanap volt) vitte el a futár a csomagot. Mivel vásárlás utáni 3 napon belül romlott el így cserélni kell nekik. Valakinek ötlet hogy mikorra várható? emailre nem válaszolnak. (aqua.hu) -
Gyb001
senior tag
Na végül nem jutottam semmire a géppel. Leírok pár hasznos információt hogyha valakinek kell ne tököljön ennyit vele.
A garancia úgy működik hogy először írni kell a [link] oldalon az asusnak ha ők nem segítenek 48 órán belül akkor lehet küldeni a gépet.
De előtte regisztrálni kell a gépet a [link] oldalon.
Nem árt tudni
Eee Pad kategóriában van a tablet.
Firefoxban valamiért nem működik a befejezés gomb
HA azt írja az üzenet küldésekor hogy nincs kitöltve de közben mindent kitöltöttetek, akkor a felhasználói profilotokba nincs beírva a lakhely. -
Gyb001
senior tag
Ilyennel találkozott már valaki?
ELőbb kockultam plant vs zombies el. Lefagyott a játék. semmire nem reagált nyomtam hosszan a beapcs gombot. És azóra csak a háttérvilágítás kapcsol be. -
Gyb001
senior tag
Csak nekem okoz kicsit gondot hogy nem kivehető az aksi?
Eddig minden eszközömből ki lehetett venni és most furcsa hogy ha ki kellene venni nem tudok mit csinánli.Hogyha valaki Úgy jár mint én ne ijedjen meg.
A bootloader menüjébe a vol+ és a bekapcsolás gombal lehet belépni.
Ott be lehet lépni a recoverybe(nem használható semmire)
Miután beléptem hiába kapcsolom ki a gépet ujraindulás után ugyanoda lép vissza.
Úgy lehet visszaváltani normál módba ha vol+ és bekapcsgombal indítom és kiválasztod az újraindítást. -
Gyb001
senior tag
Elvileg jó lenne de nem próbálom ki mert:
1 A linkek nem jók (vagyis jók csak [link] innét nem lehet letölteni)
2 A me 181c hez és a me180a hoz ugyanazt a romot linkeli. De elég komoly külömség van az architektúrájában.
3 Előbb is írtam hogy akármit nézek az oldalon mindenhol pontosan 3 komment van.
4 xda-n nem találok erről semmi információt.A nyitás azt jelenti hogy a bootloaderét kinyitjuk. Tehát lehet módosítani a rendszert is.
Főképpen azért kellene hogy egy recovery-t (bios szerű) telepítsek és egy biztonságimentést csináljak. Esetleges hibás rootolás esetén vissza tudjam állítani a soft brick et. -
Gyb001
senior tag
Valaki talált már működő recovery-t és bootloader nyitás leírást?
gps76
Még én sem próbáltam. Amíg egy recovery el nem készül rá addig nem rootolom. -
Gyb001
senior tag
Ezt próbálta már valaki?[link]
Feltűnt hogy minden post hoz 3 hozzászólást irtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest