- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
Igen talán ki kel várni egy kicsit, ha az me181-et is több helyen lehet majd kapni biztosan kedvezőbb lesz az ára. Az me180-is 85ezeröl indult amit nem ért meg ,de most már 55 ezerért meg lehet venni ami már elfogadható ár szerintem.Az 581cl tetszik de arról még ithon keveset tudunk.
-
q2w3
senior tag
Hát azt nem lehet tudni mennyivel fogyaszt többet. Szerintem max 15% vagy annyi sem. És igen a kijelző eszi a legtöbbet
65-75 % között mozog általában.
Szerintem fog még ez az 1% lejjebb menni csak rá kell jönni hogy mik merítik. Most éjszaka pl wifi ki volt kapcsolva, mégis ébren volt végig és azt írja hogy a letöltések volt, pedig semmi ilyent nem használtam úgyhogy valami beakadhatott.
-
q2w3
senior tag
Igen, valószínű hogy többet fogyaszt, de teszteken is kijött mindenhol a 9 óra, ezért gondoltam, hátha én rontok el valamit.
Mondjuk ha belekalkulálom az alap merülést ami jelenleg minimum 1% per óra és 2 napot tuti megy mire töltöm, akkor meg is van miért jön ki a 4-5 óra.
-
yetee
tag
Egyenlőre én még nem is próbáltam a külső sd-t (eddig nem volt rá szükség).
Amire használom az csak net, email, illetve film. Játszani nem szoktam ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom.
Akksi idővel kapcsolatban, szerintem nem tudja a 8-9 órát, mondjuk folyamatosan be van kapcsolva, vagyis készenlétben van. De ezeken biztosan lehet állítani az energia gazdélkodásban, még ki kell tapasztalni.
-
q2w3
senior tag
Nekem nincs NAS szerverem úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni, viszont kipróbáltam az ES file managert és nálam sem engedi a másolást, szóval azt hiszem valami x86 inkompatibilitás lehet. Keresned kéne egy 3. programot ami mindent tud
Frissíteni nekem első bekapcsoláskor kiadott egyet és azóta semmi. WW-3.0.23.150 van fent. Nemtudom hogy különbözik-e a 2 tab szoftvere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen program, ami...?
- Kerékpársportok
- ASUS routerek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged