- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fori23
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Volt Neked is nem tudom miért vársz Másra? Sajnos sok eredményt nem tettél hozzá ehez a topic-hoz.
Veled ellentétben, Engem nem érdekel ez az elharapódzott gyártók közti flame, hogy ki lehessen jelenteni valamelyikről: ez egy fos. Más lapokban is sok jó/jobb dolog van, (elsősorban CPU/RAM teljesítmény szempontjából érdekel), és szerencsére vannak olyanok akik be is tudják állítani, valamint tesztekkel is alátámasztják.
Ezek az ökör Orthos-os eredményeket nem tartom sokra, mert 99%-uk egyből megdől az első nyári napon, vagy ha az ablakot becsukják. Természetesen annak is megvan a maga jelentősége, és ahol folyamatosan használom a gépet, ott Én is tesztelek vele.
Van/volt egy kezdetleges Winrar eredményem is [link] , de még az időzítéseket nem prőbáltam állítgatni, ezért lehet még jobb . Vagy nem
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi 15T 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.