- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Aktív témák
-
KissVera
csendes tag
Sziasztok!
Sz.gépet akarok venni, de nem igazán értek hozzá.
Zeneszerkesztésre fogom használni. Kétféle alaplap között vacilálok:
Asus A7N8X-E Deluxe
vagy ABIT NF7-S is elég?
(SATA winchesterhez passzoló alaplap kell, ezeknél ez OK, úgy tudom.)
A processzor AMD XP 2500 512 KB 333Mhz Barton lesz.
Hangkártyák szempontjából és garanciális problémák miatt melyik ajánlottabb?
Kérlek, hogy ide küld a választ: vkiss@szamert.hu Köszi! -
MoP_FX 57
őstag
en egy asus a7n8x e deluxet szeretnek venni ,s azt szeretnem kerdezni hogy az 5.1 hogy mukodik egy genius home theatre-rel mert az msi hez adtak egy lengokabelt amin volt pluss ket jack kimenet s arra dugtam a hangfalat,ezt meg lehet oldani ezen is?---vagy hasznaljam majd az msi lengokabelet?
-
REDBULL
csendes tag
Sziasztok,
Segítsetek nekem kérlek!
Nekem a a hang azt produkálja némely játéknál, hogy a wave-ot leveszi nullára.
De nem tudom, hogy miért. Aztán amint kilépek a windows-ba és visszaállítom, akkor működik újra. De a játéknál ismét ugyanez. (mashed, colin4, toca1)
Ha valaki tudna nekem segíteni, azt megköszönném.
A rendszerem windows Xp.
Segítségeteket köszönöm. -
Kosh Naranek
tag
Szedd le a Realtek oldaláról az ALC650-hez tartozó szoftver csomagot, azzal mennie kell (amennyiben hardveresen nincs probléma).
Előtte nézd meg a következőket:
1. Jumperrel tiltható-e az alaplapi hangkártya. Ha igen, nézd meg, hogy valóban engedélyezve van-e?
2. Utána nézd meg, hogy a biosban is engedélyezve van-e.
Ha engedélyezve van mindkét módon, de a Win hardverfelismerése mégsem talál új eszközt (sárga felkiáltójel az Eszközkezelőben), akkor az alaplapi hang hibás és a mobót vissza cserére. -
Pokerle
tag
válasz
Kosh Naranek #4 üzenetére
Akkor az Nvidia driver most jó, vagy nem? Mit szedjek le akkor? Mostmár lassan tényleg nem értem. :(
Pedig azt hittem nem vagyok túl hülye a géphez. -
Supr@
senior tag
válasz
Kosh Naranek #4 üzenetére
Hát biza nincs souns-storm, de azért nem fostalicska. Volt egy fullos gigabyte kt600-as lapom, a legjobb felszereltségű, azon is 5.1-volt, de ennek jobb a minősége.
-
Kosh Naranek
tag
Ha jól tudom az X-X-en sima MCP van, abban pedig nincs SoundStorm (amit csak a digit kimeneten keresztül lehet használni). Márpedig az NV driver csak ahhoz jó. Viszont van rajta Realtek ALC650 analóg kodek, ami ugyan fostalicska minőségileg, de legalább működik a fenti oldalon található driverekkel.
-
Supr@
senior tag
Nekem is ez volt a baj, itt egy link [L]http://whitebunny.demon.nl/hardware/chipset_nvidia.html[/L] innen szedd le a 4.24-es vagy a 4.20-as nforce drivert, attól függően milyen oprendszert használsz. Mald telepítsd az audio drivert, és ezek után betudod állítani majd a hangot az nvmixerrel.
-
Pokerle
tag
Helló!
Most vettem nemrég egy ilyen alaplapot és nem tudom mit tegyek ahhoz, hogy az alaplapra integrált hangkártyából hangot csaljak elő. Honnan szedjek le valami drivert, mert úgy tűnik, hogy az alaplapi az nem jó.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest