Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
Na ja, a napi küldetések!
Vicc kategória. Van, hogy napokig tök ugyanaz a napi küldetés, de összesen kábé 5 szokott váltakozni. Ennyi.
Múltkor már az asszony is megkérdezte, hogy már megint ezt kell csinálni? Tegnap is ezt csináltad hogy bejöttem.Mert nekem is így hogy ki van játszva, csak a napi küldikért szoktam elindítani. Megnézem, hátha ad el a berserker setből valamit, meg akkor már megcsinálom az opálokért.
Ja, és hibás is, mert van hogy felveszem a két küldetést, megcsinálom az egyiket, és eltűnik a másik. A területet meg rendszerint rosszul írja. Pl azt írja hogy Cent-ben van a küldetés, pedig ledercestercistre-be. Szóval vannak gondok, oké hogy nem csak nekem tűnt fel ezek szerint.
Akkor a halas nálam bugos, hiába csinálom így, meg megyek azokra a területekre amit te is mondasz, meg a neten is láttam, ott a sok small breme, de mind azonnal eltűnik mihelyst horgászható közelbe kerülök. -
kovsol
titán
Nekem 80% -t írt, aztán most azt írja progressre 0%.
Úgy gondolom mind a kettő hibás volt, de a 0% az biztosan.
Nálam nem esik az eső mindig, viszont zenét lovaglás közben szinte soha nem ad be, ha hajózok akkor meg két dalt ismételnek csak. Shopok nekem is mindenhol ugyan az van, és ha valahol megvettem valamit, a másiknál eltűnt, és nem tölt újra másnap, volt hogy napokig nem árult ércet.
PS5 lemezes verzió. -
hdekakas
senior tag
Ne is mondd!
Én is megfigyeltem ezeket. A shopokban régebben mindenhol más volt, az utsó patch óta minden shopban ugyanazok vannak. Bármit megveszel, jópár napig, talán egy hétig sincs helyette semmi.
A story progress nekem is beakadt 92%-on, úgy hogy minden kész, az utolsó lócitrom is össze van szedve.De nekem a raid 5 monastery kihívás is beragadt 4/5-ön.
A karakter statisztikája is rossz: Össze-vissza számolja a különböző statokat. Van hogy egy 2,4-es attack rúnát lecserélek 4-esre, és 8-cal csökken az attack-om.Arról nem is beszélve, hogy már 35 mastery pontot rádobtam, mióta egyetleneggyel sem nőtt a statisztikám adott értékei. (Eleinte még igen, kábé olyan 4-5 pont után nőtt eggyel a stat, de aztán megrekedt, és sehova tovább.)
Horgászat? Nekem a big eel ki tudja hogy de meglett, de a big flatfish és a big mackerel sehol nincs. Plusz! Én nem tudok kis keszeget (small breme) sem fogni! Te hol tudsz olyat fogni? Youtube-on néztem videókat, ott is vannak ahogy megnézem, de kettőt lépek vagy bedobom a csalit és azonnal az összes felszívódik!! Ezerszer megpróbáltam már.
Azért annyira ne reménykedj a februári patch-ben sem. Elárulok egy nagy titkot: Ezek a hibák már a mostani patch leírásában is benne vannak hogy javítva lettek. -
hdekakas
senior tag
Ja, tele buggal!
Nekem a hordó vivő küldetés során a hordó beleesett a tóba, és onnan már nem tudom felvenni többet. A tehén ölős küldetés után meg a gyerek nem hajlandó megmozdulni velem, hogy elkísérjem a megadott pontra. Gyalogosan fél métert jön és utána semerre, lóháton meg két lépés után leugrik. Úgyhogy ez az event is 'jósikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest