- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismadar12
kezdő
Nekem nem csak ez a bajom vele, hanem elsősorban a korábban taglalt igénytelenség a kaptafa térképpucolásos tartalommal. Ez már csak hab a tortán, hogy ezt kell bámulni még mellé...... A nagyobb gond azzal van, hogy szerinted aki normális értékrenddel rendelkezik és kritikaként a wokeot fel meri hozni azzal már baj van
Beteg világban élünk.
-
kismadar12
kezdő
válasz
Juhaszatti #140 üzenetére
Tavaly közel 5 dollár volt az UBI részvény, most a Shadows megjelenése után bezuhant 2.6 dollárra. Csak az elmúlt 1 napban 8%-ot zuhant a részvényárfolyam.
Ez nem óriási bukta szerinted?
Én nemtudom nézel-e bármi mást a fizetett IGN-en meg a többi hasonló revieweren kívül, de televan a youtube normális kritikákkal, amik túlsok jót nem tudnak mondani. -
kismadar12
kezdő
A steam a legnagyobb platform, a PC-s játékosok többsége ott vásárol.
A lassan 10 éves RDR2-nek magasabb a játékosszáma steamen mint a frissen megjelent Shadowsnak. Lehet szemellenzővel élni, hogy szipi-szupi minden, meg a fizetett reviewereknek hinni, de a részvényárfolyam nem hazudik. -
kismadar12
kezdő
válasz
Juhaszatti #132 üzenetére
A Ubisoft ettől a játéktól várta, hogy megmenekül a cég, ehhez képest nagyon gyenge ez a játékosszám, teljesen mindegy mi van a UBI+-al. Sokatmondó ránézni a Ubi részvényeire, a játék megjelenése előtt valamennyire elkezdtek felfelé menni a részvények, mióta megjelent a játék mélyrepülésbe kezdett az árfolyam és tovább zuhan.
Ez a leszbi főszereplő csaj a meleg néger Jasukével volt az utolsó csepp a pohárban a videójátékosközösség számára. Itt a vége a cégnek. -
kismadar12
kezdő
A steam charts alapján látunk egyedül valós adatokat ami kb 40 ezer játékos összesen, a premier napok játékosszáma még a Dragon Age Veilguard woke szarságának a játékosszámait sem éri el, ami szintén irdatlan nagy bukta volt.
Szerinted az összes többi platformon összejön az 1 millió játékos?
De, még ha össze is jön, az is csúnya bukás. Összehasonlításként az indie fejlesztésü Black Myth Wukong 10 millió játékossal indított.... -
kismadar12
kezdő
Kevesebben játszanak a Shadowssal a megjelenés napjaiban, mint az 5 éves Cyberpunkkal vagy 7 éves RDR2-vel.... A számok nem hazudnak. Újabb hatalmas bukta az Uborkának, remélem végre bukik az egész gárda és átkerülnek az AC jogok valami arra érdemesebb stúdióhoz. Legnagyobb ziccer volt egy japán környezetben játszódó AC játék, de még ezt is sikerült nekik elbaszarintani
A néger-meleg Jasuke láthatólag nagy vonzerő volt a hezitáló játékosoknak.
-
kismadar12
kezdő
válasz
CriticalHit #97 üzenetére
Vigyázz, mert én ugyanezt le mertem írni és rögtön lekapták itt a fejem, hogy nem értek hozzá hülyeséget beszélek
A környezet kozmetikázásán kicsit részletesebbé tételén kívül ugyanúgy néznek ki még a harcok is, mint a Valhalla esetében. Idétlen hadonászás, nulla mélységgel. Ugyanúgy 2 bites karakterek, 20 éves Bethesda játékokat idéző élettelen arcanimációk (mindezt 2025-ben) és még lehetne sorolni.
-
kismadar12
kezdő
Vicces vagy, mert mindegyik AC-val játszottam, egyedül a Vallhallát nem játszottam végig a végtelenül ingerszegény és darabjaira eső története miatt. Alapvetően szeretem a sorozatot, de az Odyssey óta (2018) narratíva szinten nem hogy semmit nem fejlődik, ink visszafelé lépked a sorozat. Sőt, normális mocapet talán utoljára az Originsnél használtak, az arcanimációk azóta kritikán aluliak, amit még meg is bocsájtanék ha narratíva szinten megerőltetnék magukat. Sebaj, jólesz ez térkeppucolgatásnak 10 ojróért 1 év mulva.
-
kismadar12
kezdő
Cusima története klisés? Még a mellékküldetések/mellékkarakterek küldetéssorozatai is úgylettek összefüzve, hogy baromi jó történetek futottak ki belőle, remek rendezéssel, custscenekkel. A fő történeti szál meg jópárszor olyan katartikus volt, hogy az ember simán megkönnyezte.
Egy feszes történetvezetés minőségi mocappel, jó rendezéssel nagyon hiányzik régóta az AC játékokból. A cutscenek is annyira fapadosak.... ha vissza emlékszem a Witcher 3-ban 10 évvel ezelőtt milyen rendezés, cutcscenek voltak, hogy a szar bele fagyott az emberbe pl a Geralt-Eredin párbajnál, még siralmasabb a helyzet.
Így csak szimpla térképpucolássá silányodik pár tíz óra után az összes AC évek óta. -
kismadar12
kezdő
-
kismadar12
kezdő
válasz
CriticalHit #67 üzenetére
Ameddig nem tudnak olyan zseniálisan megírt/megrendezett és érzelmekkel teli történetet írni mint a Ghost of Tsushima esetében, addig kár is összehasonlítani.
Az minden idők egyik legjobb Open World videójátéka, ez meg egy szokásos futószalagon gyártott felszínes karakterekkel tarkított kalandozós iparosmunka. Nem egy kategória a kettő. -
kismadar12
kezdő
Kb az amire számítottam. Egy szép világban összerakott színes-szagos közepesnél kicsit jobb iparosmunka, de jóformán nulla fejlődés az előző részhez képest.
Az Odyssey volt véleményem szerint a legjobb rész az utóbbi évekből, de már a vége felé az is iszonyat repetitívvé vállt a jó története ellenére. Na azóta ezen a területen sem erőltetik már meg magukat. A Vallhalla bár nagyon jól nézett ki, de már 10-20 óra után is nagyjából kín szenvedés volt elindítani. Világépítéshez továbbra is nagyon ért a Ubisoft, de minőségi tartalom kidolgozásában viszont teljesen analfabéták. Én megvárok egy jó kis leárazást, aztán pár év múlva ránézek, töredék áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest