- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
kismadar12 #148 üzenetére
Az Ubisoft ADR amit linkeltél, egy tök más téma.
Itt vannak a rendes részvényeik.
9 és 23 euró között mozgott az elmúlt 1 évben, most épp 12€ -
Skynet258
veterán
válasz
kismadar12 #141 üzenetére
Ezeket az Ubi részvény árakat te milyen chart-on látod?
10 EUR alatt nem is nagyon járt még az árfolyamuk, nemhogy 2.6 EUR...
BTW aki eddig szerette az Assassins Creed játékokat szerintem tegyen vele egy próbát, én is így fogok tenni ha mást nem egy hónap Ubi+ keretein belül. Azt a 7k-t megéri a játék, ha jó akkor azért, ha nem jó akkor pedig vélhetően ezzel vége a cég jelenlegi állapotának és az AC franchise jelenlegi formájának, szóval akkor 7k-ért a történelem részei leszünk, hogy mi ott voltunk az utolsó dalnál.De amit eddig láttam belőle az alapján olyan nagyon rossz nem lehet.
-
doooo
veterán
válasz
kismadar12 #142 üzenetére
Mindkettőtöknél baj van. De legalább kiderült, hogy honnan fúj a szél, és miért nyomatod a kamu baromságokat a topicban.
"Lelkes újonc" megjött osztani a kultúrháborút. Kicsit se gyanús. -
Juhaszatti
addikt
válasz
kismadar12 #141 üzenetére
Jelenleg 12€ egy Ubi részvény, tavaly szeptemberben volt ez 9€ is.
Tény hogy nem túl fényes időszakát éli a cég, és ki tudja mi lesz még velük később, de ahogy mondtam, én egyelőre nem temetném őket.
Tele van a YouTube és az írott sajtó is olyan kritikákkal, amik nem ültek fel a hate hullámra. Na meg a játékosok visszajelzése is többségében pozitív, és kellemes meglepetésről számolnak be, egy elég hangos réteget leszámítva. Természetesen nem mindenkinek tetszik, ahogy semmi sem tetszhet mindenkinek. -
Juhaszatti
addikt
válasz
kismadar12 #136 üzenetére
És amúgy még így is jóval magasabban vannak a részvényeik, mint mondjuk tavaly szeptemberben. A sajtóvisszhanga sem rossz, és a játékosoknál is "very positive" értékelésen van jelenleg. Pedig mindenki óriási buktát, meg review bombingot várt.
Szóval én nem temetném őket egyelőre, sokkal jobb a helyzetük jelenleg, mint amit előzetesen várni lehetett. -
pRoject22
őstag
válasz
kismadar12 #136 üzenetére
Engem konkrétan ez riaszt el tőle, még a 7K ft ubipluszt is sajnálom rá, lehet, hogy szép a grafika, de nekem konkrétan már hányingerem van a játékokba/filmekbe/sorozatokba beleokádott buzulástól, míg évekkel ezelőtt semmi gondom nem volt addig mostanra már a pumpa megy fel bennem, hogy már megint itt tartunk, az a lényeg, legyen benne buzulás és pont, a történet és a párbeszéd lehet siralmasan gyér, nem gáz...
Erre IGN: jóóóóó gééjm
-
k-adi
nagyúr
válasz
kismadar12 #129 üzenetére
A steam charts alapján látunk egyedül valós adatokat ami.......
És ezt mégis mire alapozod? Mikor ott a uplay, stb... nem csak steam van, előfizetési modell szintén bekavar
-
Juhaszatti
addikt
válasz
A steamcharts olyan játékoknál abszolút félrevezető, ami megjelent valamilyen előfizetéses szolgáltatásban. Az Avowed volt erre jó példa a közelmúltban. Nagyon sokan példálóztak vele hogy milyen kevesen játsszák, és persze a Steam statból indultak ki, mikor a Gamepassban tolta a többség.
-
myckey
veterán
válasz
A Steam az Steam, es mas egyeb...
Voltak kik szerettek a Dragon Age woke szarsagot is( vagyis a mai napig jatsztanak vele, nem en
Black Myth W. egy rohadt jo game sztm !
D4v3
Nem hiszem, hogy ez megmenti ezeket, akarhogy is lett ! De most a megmentes nem az en asztalom. Egyebkent kar lenne, mert volt par jo jatek UBI oldalrol, de ez egy mas tema. -
myckey
veterán
válasz
kismadar12 #124 üzenetére
It's not even 4PM here in Canada and Assassin's Creed Shadows has already passed 1 million players!
Persze UBI+ bezavar, de akkor is.k-adi
108 eur ? jah, sima liba, egy jatekert.Amit a kollega is irt, az rendben van. Aki ki akarja hasznalni UBI+ platformot, annak Jo a 108 eur / year !
-
k-adi
nagyúr
válasz
kismadar12 #124 üzenetére
remélem végre bukik az egész gárda és átkerülnek az AC jogok valami arra érdemesebb stúdióhoz.
Talán nem is baj, ha a sorozat véget ér, már ki lett sajtolva eléggé...
Legnagyobb ziccer volt egy japán környezetben játszódó AC játék, de még ezt is sikerült nekik elbaszarintani
igen, ez mondjuk valóban döbbenetes de ide vezet az, ha a hangos kissebség hatására kerül döntés.. azt hitték menők lesznek, kiderült, nem.
-
CriticalHit
addikt
válasz
kismadar12 #101 üzenetére
A vélemény szabad, nem kell mindig a tömeggel egyetértve bólogatni. Unalmas is lenne a világ, változatosság, sokszínűség nélkül. A saját véleményed mellet pedig érdemes bátran kiállni bárki ellen, bármikor.
Nagyon szeretem az AC2, AC3 és Black Flag-t is. Meglepően jónak találtan az Origins-t is. Végigszenvedettem a rétestésztaként túlnyújtott, felesleges időhúzó buta mellék küldetésekkel telenyomott Odyssey-t is, mert a harcok itt már élvezhetők, de soha többet bármilyen hasonló mesterségesen nyújtott játékidővel manipuláló játékot.
A röntgenlátás pedig itt már tényleg a legalja. -
doooo
veterán
válasz
kismadar12 #86 üzenetére
Ja persze, az, hogy RPG-s lett, és immár a döntések is vannak, amik kihatnak az egészre egyáltalán nem hozott újat, ugyanaz minden. Ja nem.
Amúgy hány valódi rész is jött ki Odyssey óta? Ja igen, egy, amit be sem fejeztél (mert hát a sztori az elején szétesett lol).
Szakértelem a köbön.
De legalább te is fizetsz értük, ha 10 eurót, akkor is. Ezzel nem fognak "észhez térni" a Ubisoftnál. -
doooo
veterán
válasz
kismadar12 #82 üzenetére
Valamiért eléggé feltűnő, hogy fogalmad sincs az AC-kről. Úgy en-bloc az egészről.
-
floatr
veterán
válasz
kismadar12 #68 üzenetére
A cusima egyik nagy kedvencem, de ugyanolyan klisés, néha blőd a története, teljesen fiktív, és tele van történelmi hülyeségekkel. Nem mellesleg volt benne több melegrománc is, de legalább a főhős nem lett fekete. Ráadásul a világa sokak szerint üresre és ismétlődőre sikerült.
Kinek hiányzik ez a kettős mérce?#75 k-adi
A mirage is egész jóra sikerült, de a sztorija nagyon laposra sikerült. A valhalla sztorijai meg olyanok, mintha egy random szöveggenerátor írta volna. Az odyssey szerintem is a legjobb OW rész. -
flexxx2
őstag
válasz
kismadar12 #68 üzenetére
A Tsushima is messze van a tökéletestől, ott is volt épp elég unalmas másolós rész, ott a harcrendszer 1 nagyságrenddel jobb volt viszont, és az open world rész is rendben volt.
-
myckey
veterán
válasz
kismadar12 #68 üzenetére
Nem vagy tisztában az AC Shadows kapcsán, több dologgal sem. Természetesen a másik játékot az egekig magasztalod.
Nem baj, csak nem hiteles, kevésbé releváns...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Suzuki topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest