- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
Egy ritka "Do not recommend" értékelés Mortismal-tól, aki ellentétben WaB-al túlzottan is megengedő, elnéző: [link]
-
CriticalHit
addikt
válasz
kismadar12 #101 üzenetére
A vélemény szabad, nem kell mindig a tömeggel egyetértve bólogatni. Unalmas is lenne a világ, változatosság, sokszínűség nélkül. A saját véleményed mellet pedig érdemes bátran kiállni bárki ellen, bármikor.
Nagyon szeretem az AC2, AC3 és Black Flag-t is. Meglepően jónak találtan az Origins-t is. Végigszenvedettem a rétestésztaként túlnyújtott, felesleges időhúzó buta mellék küldetésekkel telenyomott Odyssey-t is, mert a harcok itt már élvezhetők, de soha többet bármilyen hasonló mesterségesen nyújtott játékidővel manipuláló játékot.
A röntgenlátás pedig itt már tényleg a legalja. -
CriticalHit
addikt
Reménykedtem de ezek után ugyanúgy a közelébe sem megyek, mint a Valhallának.
"Boring and pathetic", "The same old shit" [link]
Hol a megújulás?
-
CriticalHit
addikt
Az Ubisoftnak sikerült elkapnia a mentőövet. Már csak ki kell evickélnie a vízből.
Hiányoltam a nyilvánvaló összehasonlítást a Ghost of Tsushima-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest