Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
CriticalHit #97 üzenetére
Miért mérvadó egy ilyen no-name, MAGA barom? Azért, mert eleve olyanra keresel rá, ami megerősíti benned az előítéleteket? Akkor minek foglalkozol vele egyáltalán? Miféle megújulást képzelsz el? Az már nem AC lenne, hanem valami más. Ha meg valami más kell, akkor azzal játszasz, ezt meg ignorálod.
-
k-adi
nagyúr
válasz
CriticalHit #114 üzenetére
A röntgenlátás pedig itt már tényleg a legalja.
dehát régen is volt eagle vision, nem? az ugyanaz
-
myckey
veterán
válasz
Direkt mutattam Polygon cikkét, ahol a második felében jött a szokásos dolgokkal...Tehát nem fenyezte.
Ez is egy velemeny a sok kozül.Fassagokat, meg lehuzast lehet talalni, shit storm is akad mert UBI etc...De lehet boven latni ellentetes velemenyt is, akik meg felhuzzak. Tajekozodni kell, en is olvasok mindent is, mert erdekel, de kapufat sem akarok loni, max kicsit.
Odyssey sracok keszitettek, es az rohadtul adta nekem, meg Origi is. DE nagyon erdekel a noi karakter is, mert szeretem a kezdeti AC jatekokat, ahol a "bujas" volt a main mechanic, itt meg ez jo lett.
Azert a kritikak is jol allnak, jobb, mintha egyontetuen szarra lenne gyalazva !
Megujulas ?
Remek a vilagepites, a 4 evszak es idojaras egyebek...Aharcrendszer a ket eltero karakterrel, ami a csaj eseteben a plafonig lett huzva kb... kva jo Stealth, Mechanikak is modosultak, foldhozragadtabb lett ( se Sas, se auto lovaglas meg utkereses vagymi, se barhova is felmaszok ) a terület felterkepezese is mas modon tortenik, a Parkour rendszer is fel lett huzva, a 2 fohosre is reagal a kornyezet es nem valami noname bujas megy mindig, immersive mode, a kampozas is faxa, Fedezekeket is szarra lehet torni, idezheto segitok, epitheto " bunker " , az Objektiva Menu is klasszabb mas menu rendszerrel egyetemben, meg nekem tetszik, hogy nem egy atom nagy map, ami ures mint a soros korso, but Dense.
Ez most igy kapasbol.
-
kismadar12
kezdő
válasz
Vigyázz, mert én ugyanezt le mertem írni és rögtön lekapták itt a fejem, hogy nem értek hozzá hülyeséget beszélek
A környezet kozmetikázásán kicsit részletesebbé tételén kívül ugyanúgy néznek ki még a harcok is, mint a Valhalla esetében. Idétlen hadonászás, nulla mélységgel. Ugyanúgy 2 bites karakterek, 20 éves Bethesda játékokat idéző élettelen arcanimációk (mindezt 2025-ben) és még lehetne sorolni.
-
floatr
veterán
válasz
Nézz bele vr Pisti gameplay-jébe, ha érdekel egyáltalán. Kár belekapaszkodni pár grifter mondásaiba, bár úgy látom, hogy sokan beérik ennyivel is.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
CriticalHit #67 üzenetére
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de teljesen felesleges összehasonlítani a Tsushimával, csak azért, mert az is Japánban játszódó samurai-os játék.
@kismadar12: Sosem tudott sajnos az Ubi jó történetet írni, illetve de, az Odyssey estében. Az Origins jó lett volna, de a sok mellékküldetés miatt, már kizökkentem a fő storyból, a Valhallát meg az Ivarr-os szálon és a kiskirályok acsarkodásán kívül nem tudnám összefoglalni, hogy miről is szólt valójában.
@Farkassacred: Az összes erről szól már a legelső rész óta. Kapsz egy map-et millió ikonnal, amit szépen ki kell pucolni.
-
kismadar12
kezdő
válasz
CriticalHit #67 üzenetére
Ameddig nem tudnak olyan zseniálisan megírt/megrendezett és érzelmekkel teli történetet írni mint a Ghost of Tsushima esetében, addig kár is összehasonlítani.
Az minden idők egyik legjobb Open World videójátéka, ez meg egy szokásos futószalagon gyártott felszínes karakterekkel tarkított kalandozós iparosmunka. Nem egy kategória a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Alters teszt
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest