- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leelou
tag
Valamelyik nap én is néztem, miután itt olvastam, hogy vannak missziók, de továbbra se találtam meg. Elvileg azt a gombot kell megnyomni, amivel aszaszin társat kell segítségül hívni, csak hosszan, hogy megnyíljon a menü. És elvileg valahol itt kell elküldeni öket, de hogy hogy... ?
-
Creative997
őstag
Kell némi idő mire kitapasztalod, ez tény. Én speciel élveztem (annak ellenére, hogy tényleg nem túl izgis, ugyanakkor ha pénzt akarsz, itt sokat össze lehet szedni), profin tolom már 3 fullos karavánnal, volt hogy 1 délután összekapartam így 100k fontot. Persze ez úgy néz ki, hogy összecraftolod a cuccokat, elküldöd és közben csinálsz valamit
-
Creative997
őstag
Küldetések után kapsz valamennyi pénzt, illetve tudsz kereskedni
-
Xerxész
őstag
Ez teljesen normális érzés, mivel pontosan így csinálják meg a játékokat. Hogy a végén "hiányérzeted" legyen, várd a folytatást és vedd meg a következő részt. Ez a fajta hiányérzet teljesen normális.
Egyéb dolgokat illetően én sem értem, hogy mi hiányozhat neked. Ezio története rendben le lett zárva.
-
janos666
nagyúr
Leveleket, amikből térkép koordinátákat hámoztok ki, hogy elmehess oda felfedezni, harcolni, majd kincsekre lelni.
Vagy várj... lehet hogy ő nem is leveleket, hanem csak koordinátákat ad, ahol levelekre találsz, amikből további koordinátákat fejtetek vissza, és akkor találsz kincset.
Vagy valami ilyesmi.
De egész korrekt mellékküldetés-szál.
-
Creative997
őstag
Én speciel a gyorsaságot preferálom leginkább, sosem használtam harc közben a nehéz fegyvereket, még ha nagyobbat is sebeznek, mert mire lecsap 2x megebédelek.
Itt a tomahawkot használtam szinte végig (első alkalom hogy alig hidden bladeztem), mert gyors, sok kombót használ. Na most pl egy nehéz fegyverrel nem tudsz kill streaket csinálni, amivel ugye 10 mp alatt legyalulsz 5 ellenfelet -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest