- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leelou
tag
válasz
janos666 #2981 üzenetére
Másrészt pedig nem csak a találékonyság és a szabadság vész el, de ha sokszor futsz neki emiatt, akkor még a kedved is elronthatja, hogy nem sikerül, pedig szórakozásról szólna a játék.
Ez így van. A BH-ban pl. a vatikánvárosi farkasküldetésnél, mikor üldözni kell a püspököt, majdnem szétvertem néha a a billentyűzetet meg az egeret, pedig nem voltak olcsók...
Már kívülről fújtam a dialógust, mert egy rögzített módja volt az üldözésnek, és nem lehetett más módon folytatni. Itt a 3. részben is volt néhány ilyen pillanat, amitől majdnem idegbajt kaptam. :S
-
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
janos666 #2606 üzenetére
Ha minden igaz pont a SkyBoost írójától olvastam ezt valahol, de már nem emlékszem. Igen, teljesen igazad van. Az is lehet, hogy a fordítási konfigurációjukkal volt a baj inkább. De ott pl. olyan szinten problémák voltak, hogy a skalárszorzat fv. is tökre optimalizálatlan módon futott... Egyébként azért sem hiszem, hogy direkt cseszték el, mert utána javították elég rendesen.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
janos666 #2599 üzenetére
Nem direkt kapcsolták ki a compiler optimalizációt, hanem azért, mert el volt cseszve a kódjuk, és az optimalizációkkal együtt bugos volt. Legalábbis ezt mondták, nem hiszem, hogy direkt volt lassú PC-n. Már csak azért nem, mert Skyrim esetében a PC-s verzió azért sok plusz cuccot tartalmaz. Az AC3-nál meg csak leszarták az egészet, kiadták a Ubisoft Kievnek a portolást, akik csináltak egy egy szálon futó játékot... Aztán csodálkoznak, meg sírnak, hogy mindenki warezolni fog pcn.
-
WonderCSabo
félisten
-
westcoastog
veterán
-
válasz
janos666 #2444 üzenetére
Egyet értek.
Animusról meg annyit, hogy jön majd a 18-as alany és semmi sem lesz a régi. Ha csak a fekete szobában nem találkozunk DesmonddalAzt meg el kell fogadni, hogy Ezio szintű AC-k már nem lesznek, de a legújabb rész is számomra kiemelkedik a többi játék közül. Agyaltam is azon, hogy normális vagyok-e, hogy miért tetszik nekem ennyire, míg mások számára teljesen közömbös, sőt még a jó játék nívót sem üti meg
-
-
válasz
janos666 #2061 üzenetére
Mindezt FullHD-ben?
Érdekes, mert ez olyan jelenség mintha cpu limited lenne, persze ez lehetetlen ha egy 2500k-ról beszélünk és egy 5850-ről
Nekem egy 7870 szintjére húzott 7850-el be-be nyaldos 30 fps alá Bostonban, nagyon sokkal fölé sem megy és mindig 99%-on a GPU.
Lehet ez abban nyilvánul meg, hogy te 1 magban erősebb vagy, mint én egy 4000 MHz-es 920-al
(ugyanis egyetlen szálon fut a játék
)
-
válasz
janos666 #2057 üzenetére
Aztán majd jól beég
Amúgy neked 60 fps-ed van egy 5850-el?
Anonymus23 - gyűjtögetek még egy picit, már ládák szinte mind kivannak nyitva, tollakat csak az elejébe gyűjtögettem.
Egyébként mik azok a tollak, mi szerepük van? a levegőben szálingózó leveleket is érdemes gyűjtögetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- Autodesk - Revit
- Hardcore pizza és kenyér topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest