- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néha történtek azért megmagyarázhatatlan dolgok az egyszer biztos és ezek szerintem nem olyan dolgok, amikre a következő részekben választ kapunk.
Játékhoz képest így is nagyon összetett a történet, hát még akkor ha félbe vannak hagyva bizonyos dolgokVissza az Achilleses dologhoz:
SPOILER
Tényleg másnál sem volt tovább sztori Achillessel azután, hogy ott feküdt az ágyban és arról próbálta meggyőzni Connort, hogy nem békélhet meg apjával és meg kell ölnie..?
Nem értem, hogy nincs róla tovább történet.. (legalább is nálam nem volt)
A történet leírása szerint el is temeti Connor és Achilles hagy neki egy levelet amiben ráhagyja vagyonát stb.. és még Norris és Miriam esküvőjén is részt vesz a leírtak szerint.Itt írja, a Vadászat Charles Leere alcím alatt a második bekezdés , "Mielőtt távozott volna, Achilles megkérte Connort... "
SPOILER VÉGE
-
SPOILER
Érdekes mert wikián ahogy olvasom Connor történetét rendszerűen ez a cselekmény folytatódik miután meglátogatja az ágybeteg Achillest.
Ja értem, akkor Minerva és Jupiter (az ő görög megfelelője Zeusz) zárta be. Igaz volt erről szó, rövid irodalmi nyelven
(ja és azt hiszem Junonak meg Héra a görög megfelelője
)
Nagy rejtély itt még sok minden számomra..
Xerxész - kíváncsi leszek mi lesz a folytatásban. A Connor szál is folytatódhat (remélem nem fog), valami Brazíliás cikket olvastam már nem olyan régen
Mindenesetre most hogy Juno ellen is harcolni kell, szerintem a jelenben is játszódni fognak az események. De akkor kivel? érdekes lesz, remélem tudnak valami okosat lépni és nem rontanak bele mint oly sok játékban márAmúgy bíztam abban is, hogy a végén fény derül, hogy miért lett templomos Haytham akinek az apja is Assassin volt..
Félek ez mind hanyagság a készítőktől és nem tudatos történet építés (de ne legyen igazam)SPOILER VÉGE
-
Xerxész
őstag
A Desmond szál jó értelemben ver oda nálad?
Csak azért kérdezem, mert mindenki pont azt szidja. Állítólag nagyon el lett rontva a jelenbeli végkifejlet, bár tudom, ez relatív dolog, kinek mi tetszik.
Ha írsz valamit, akkor spoiler nélkül, mert még "csak" a 11. szekvenciát kezdtem el.Ami Connor karakterét illeti, gondolom nem véletelenül lett ilyen a karaktere. Érzelmileg gyenge, vívódó és naív. Többnyire azért ilyennek voltak beállítva az amcsi őslakosok a mozifilmekben is, szóval valahol jól van ez így.
-
-
bigadam94
tag
Lost Mayan Ruins: látványos, kissé Prince of Persia-szerű rész (nincs harc, csak ugrándozás / mászás), negyed óra alatt végigvihető, jutalmul jár mellé egy kard (Sawtooth Sword).
Ghost of War: ez szintén meglehetősen rövid; két felvonásból álló hajós küldetés, gyakorlatilag ugyanolyan, mint a többi hasonló küldi. Végigvitele után elérhetővé válik a Pontiac's War Club fegyó.
Egyszóval nem egy nagy valami, a Lost Mayan Ruins pozitívuma, hogy tényleg nagyon jól néz ki és hangulatos, a Ghost of War viszont elég fantáziátlan lett..
-
Croft-21
őstag
Nemcsak abban hasonlít az AC-re, hiszen ahogy föntebb írtam, benne van AlMualim és Masyaf is. Egy olvasó írta egy másik fórumon, onnan tudom.
Idézem az Ő kérdéseit:
- "Hogy lehet úgy kiadni, a játékot, hogy nem tüntették fel, hogy honnan vették át a sztorit, mert hogy teljesen világos hogy innen."
- "Miért írják meg könyvben is Altair történetét és adják ki, amikor valaki már megírta előttük az eredetit sokkal jobban ők meg csak ellopták. "
-
Xerxész
őstag
Nem tudom, miért gondolja mindenki, hogy nem lesz rejtett penge. Most azért, mert nem mutatták meg az előzetesben és az eddigi képeken sem látszódott?
Egyrészt egy AC játék rejtett penge nélkül ki sem jön, másrészt meg aki nézte az élő adást a trailer debütálásakor, ott határozottan kijelentették, hogy lesz rejtett penge.
Szóval nyugodjon meg mindenki, rejtett penge LESZ!
És igen: van alkarvédője, az alatt lesz a penge.#98 Creative997
Csak félig indián. Fele vérben angol. Mindkét oldal fegyvereit fogja használni. És szerintem az egész játék folyamán Connor történetét végig fogja kísérni az örökös vívódás, hogy melyik félhez tartozzon inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest