- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
válasz
Xerxész #1275 üzenetére
Most hogy jön a Twilight befejező része...Ez most épp aktuális Fantasztikus
-
keIdor
titán
válasz
Xerxész #1209 üzenetére
Igen, egyrészt nekem is a zene miatt lett kicsit csalódás. Másrészt rengeteg a bug benne, pedig ez csak konzol verzió. Rengeteg helyen pattogok, nem ugrik fel, melléugrik, levegőben is lógtam már.
A kamera is rosszabb lett, mint az elődökben, gyakran harc közben csak a lombkoronát látom, de magát a harcot nem.
Plusz nincs az, mint az elődöknél, hogy megtaláltam egy katakombát, vagy egy elveszett templomot, egy hatalmas barlangrendszert. (bár utóbbi lehet lesz, eddig nem találtam rá, valami maja rom van elvileg) És persze ezen helyszínek mellé a zenei aláfestés is nagyon adta. Itt nincs ilyen. Van a vidék, vagy Boston meg New York, alagutakkal, ami nem rossz, de annyira nincs is hangulata, és ennyi.Valahogy nem... nem tetszik annyira. Nem azt mondom, hogy rossz, mert nem az, jó játék, csak sok a bug és nálam sokkal jobban adta az AC2 meg a BH. Azt le se tudtam tenni, itt meg magamat erőltetem 2 óráért, hogy ugyan már, ha már megvettem nyomjam már.
Egyébként az a véleményem kedves Ubisoft, ami a Revelations-nál is volt. Nem kell EA-nek lenni, bőven elég lenne 2 évente egy Assassin's Creed, tönkreteszik ezzel az évente egy rész rendszerükkel. Sok a bug, és a végétől előre félek... Mass Effect-nél is ez volt.
-
-
válasz
Xerxész #1094 üzenetére
mert te így játszottad végig hogy rángatózott? aha ez a megoldás. először mikor mondták én is csak kiszedtem a játék mappájából biztos ami biztos. de miután ugyanúgy megy és már az elején sem vergődött desmond le is töröltem és aztóa se volt vele gond. most épp a zipline-on csúsztam lefele és eszembe is jutott hogy a dll nem kell..
-
james001
veterán
válasz
Xerxész #1039 üzenetére
Ja hát akkor sok minden még nem történik Desmond ügyileg az elején... Remélem azért minél több gameplay lesz vele a sztori során
SPOILER
És akkor ezek szerint a Templom lesz az új Animus?Amúgy már nem emlékszem,de Abstergo-val mi is történt? Rég játszottam már a Revelations-el
SPOILER végeMeg láttam képeket az új modellekről (Rebecca,Shaun,Desmond),bakker hogy milyen ronda lett mindenki
-
-
james001
veterán
válasz
Xerxész #1030 üzenetére
[link]
Én csak a 15-dik részbe néztem bele (random klikk),direkt nem akartam az elejét. De most már nem nézek egy darab videót se belőle,amíg meg nem veszem a játékot. Egyébként biztos hogy hosszú,mert sok Sequence van a játékban,azokban meg ki tudja mennyi memória van még.
-
james001
veterán
Igaz. Már a Revelations megjelenése előtt se lehetett sokat tudni róla,csak egy semmitmondó teaser-t kaptunk,azért most is lehetett volna hasonló
Meg pl képek róla hogy megint változtattak-e rajta vmit,meg milyen új "képességei" lesznek,stb nem spoiler-es infó
FireKeeper: PoE mi akar lenni?
Piece of Eden?
Am most olvasom a Revelations könyvet (magyarul Jelenések van ráírva),mindjárt végzek vele,pont az Altair könyvtáránál tartok. Itt teljesen máshogy írja le a sztorit,fura hogy Desmond-ot nem rakta bele...
-
-
az utolsó bekezdésedre reagálva: Menjünk!
jól gondolom hogy ebbe az assasssin játék világába gyakorlatilag bárkin keresztül vissza lehet tekinteni az általad említett korba a kezdet kezdetére. mert végül is akik túlélték azt a kort azok leszármazottai a mai emberek. csak mittudom én találnak valakit akibe erősebbek ez a kapcsolt az az akkori kori emlékek megtekintéséhez.
srácok még kicsit elmélkedünk aztán írunk a fejlesztőknek hogy mit is szeretnénk a következő játékokban -
FireKeeper
nagyúr
ha visszaemlékezel, a Brotherhoodban és a Revelations-ben is volt, hogy a recruitok álruhát húztak, szerintem most is ez lehetett a helyzet. ha megnézted, Connor hátratett kézzel sétált az őrökhoz, a recruitok által közrefogva, mintha fogoly lenne, ebből gondolom hogy csak színjáték volt az egész.
-
Xerxész
őstag
Utánajártam (már amennyire lehetett ilyen netes hírportálokon) ennek a dolognak, és az a vicc, hogy csak magyar oldalak írják, hogy a tengeri csata csak PS3-as exkluzív lesz. Egyik külföldi oldal sem, amiket olvastam. Úgyhogy még reménykedek.
Ez a hajóirányítás elég nagy újdonság ahhoz, hogy ne csak egy monoplatformos DLC legyen, hanem a teljes történet szerves része.
Remélem, hogy igazam van/lesz... -
-
james001
veterán
Egy nagy "tárgyalóterem" szerű szoba az,és az asztalon van egy laptop. Belépve egy bizonyos "subject lead #9-ként" üdvözöl,és csak egy üzenetet lehet megnézni Alan-től. Igazából nincs egy pro angol tudásom - mert marha sok a szöveg - de amit kitudtam venni az az hogy leírja az édendarabokat megszerző alanyokat,meg ha jól fordítottam akkor a édendarabok erejét,hatását az emberre. Persze az alanyokat nem úgy írja le hogy név szerint,hanem "számuk" szerint,ugye 12-től 16-ig. Desmond-ról is van szó benne,de azt nem értettem.
-
james001
veterán
Nem,közvetlenül a földgömbös rész után ugye Desmond kiszáll az Animus-ból,és 3 fekete öltönyös fickó kérdezi Warren-t hogy megvan-e amit kerestek,ő mondja hogy igen és erre mondják hogy akkor öljék meg Desmondot mert nincs szükségük már rá. De Lucy ugye "megmenti".
Amik a 2-ben vannak azok csak őrök.
Na mind1 biztos hogy templomosok,vagy a rossz oldalon állnak
Egyébként amikor vége lett egy memóriának akkor utána ugye bementünk Desmond-al a szobájába,és ki lehetett utána jönni onnan és meg lehetett nézni az animus melletti gépet,majd később Warren gépét és a vége fele a Desmond melletti zárt ajtón is be lehetett menni. Erre rájöttetek? (nem mintha nagy titok lett volna) -
na ez is érdekes infó volt. köszi!
egyébként nemtom már hányszor kelett kiszálni a BH-ban az animusból de azt tudom hogy én csak akkor voltam kint az animusból mikor a játék léptetett ki belőle ez viszont nem lehetett sok mert nem nagyon emlékszem hogy bóklásztam volna a villa területén Desmond-al -
nekem volt szerencsém a god of war-hoz. konkréten az egyik legjobb húzócím ps2-n. plusz én is baromira szeretem a görög mitológiát meg még mellé maga a játék. nem semmi élmény volt.
3. részből még semmit nem láttam de csak mert tervezem hogy majd egyszer látom mikor lesz ps3 és azon végigjátszom azt is.jut eszembe még psp-n a chains of olympus-t is toltam de az túl sokat nem ad hozzá a történethez meg elég rövid is szóval az kicsit csalódás volt.
-
polonic
félisten
Elnézést. Nem tudtam biztosan. Csak sejtés volt. Meg azért is írtam le, mert a kolléga is megemlítette az előbb.
Ezért maradt le a spoiler.
SPOILER (inkább kiírom most már)
Na, ez nagyon kemény. Tényleg nem gondoltam volna.
Akkor a brotherhoodban 16-os alany az igazságon keresztül erre figyelmeztette Desmondot? -
-
Black Dragon
addikt
Igen, de ha jól emlékszem, akkor a játékban már korábban tettek utalást arra, hogy ez a függetlenségi háborúban fog zajlani, amikor már nem emlékszem milyen körülmények között, de mutatták, hogy kinél volt eddig, és kinél lesz a Peace of Eden, és köztük volt Benjamin Franklin, ergo megadták a folytatás alapját.
Persze, minden helyet ki lehet úgy alakítani, és meg lehet úgy csinálni, hogy az ne legyen unalmas, csak nekem nem jött volna annyira be, de ez már csak az én véleményem.
-
keIdor
titán
Japán, meg úgy alles zusammen Ázsia hidegen hagy engem, maradjanak is Európában és Amerikában. Jó, Egyiptom még jöhetne, de látszik, hogy egyelőre haladnak előre az időben, nem hiszem, hogy visszafelé szeretnének haladni, ami nem is baj.
Francia forradalom valóban lehetne, és után én örülnék valami XX. századnak is, még a II. világháború sem kötelező. Egy 1933-1939 közötti Németország is jó lenne.
-
polonic
félisten
Jajj, ez nam az. Félreérthetően írtam. Sokszor megesik.
Azért ennyire még emlékszem, hogy kijutott. Ilyen bamba nem vagyok
Már nem tudtam, mire gondolsz hirtelen.
Ezt úgy értettem, amikor visszatették az animusba és az apja mondta, kapcsolják le ezt meg amazt, akkor mondta ezt is, hogy megoldja majd Desmond a kijutást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest