- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
DeepR3D
csendes tag
Üdv,
A téma nem biztos, hogy tükrözi a problémát, a helyzet a következő:
Összeraktam magamnak egy új gépet, és olyan helyzet állt elő, ami meghaladja a képességeimet.
Egy AsRock M3N78D alaplapban egy Phenom II x4 965 BE (3,4 Ghz), 4870X2 Top OC kártya, 8 GB 1,6Ghz Micron ram, rákötve egy 750W-os Chieftech tápegységre.
A probléma, hogy a powergomb megnyomása után az első képnél megáll (zöld háttér, feliratokkal, press ... to enter ... stb), vagy ha elkezdem a bekapcsolás után veszettül nyomkodni a 'del'-t, (a zöld kép mutatása nékül) van, hogy tovább ugrik a parancssoros felületre, ahol kiírja a procit, a ramot helyesen, és hogy "entering bios", és ott áll meg (nincs villogó kurzor se).BIOS resetet próbáltam jumperrel, semmi változás. Sajnos ők az egyetlen AM3(+)-os alkatrészek a lakásban, szóval nem tudom letesztelni mással.
Én az alaplapra gyanakszom, bár nem tudnám megmondani miért.
Valami szakértő segítségét kérném!
Előre is köszönöm, D.
Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest