Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
DeepR3D
csendes tag
Üdv,
A téma nem biztos, hogy tükrözi a problémát, a helyzet a következő:
Összeraktam magamnak egy új gépet, és olyan helyzet állt elő, ami meghaladja a képességeimet.

Egy AsRock M3N78D alaplapban egy Phenom II x4 965 BE (3,4 Ghz), 4870X2 Top OC kártya, 8 GB 1,6Ghz Micron ram, rákötve egy 750W-os Chieftech tápegységre.
A probléma, hogy a powergomb megnyomása után az első képnél megáll (zöld háttér, feliratokkal, press ... to enter ... stb), vagy ha elkezdem a bekapcsolás után veszettül nyomkodni a 'del'-t, (a zöld kép mutatása nékül) van, hogy tovább ugrik a parancssoros felületre, ahol kiírja a procit, a ramot helyesen, és hogy "entering bios", és ott áll meg (nincs villogó kurzor se).BIOS resetet próbáltam jumperrel, semmi változás. Sajnos ők az egyetlen AM3(+)-os alkatrészek a lakásban, szóval nem tudom letesztelni mással.
Én az alaplapra gyanakszom, bár nem tudnám megmondani miért.
Valami szakértő segítségét kérném! 
Előre is köszönöm, D.
Aktív témák
- Akciókamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Nyaralás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul)! Garancia/számla (a Te nevedre kiállítva)! Beszámítás!
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- 32GB DDR5 laptop ram csak 1-1db
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Charge 5
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Valami szakértő segítségét kérném!