- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Nejem és fiam gépében is Asrock Z75 pro3 lap fut hibátlanul ,I3 2120 és i5 2400 társaságában.A 2400 meg is van húzva kicsit szorzó emeléssel.Soha nem volt semilyen rejtélyes hiba,1 év alatt.Hibátlanul üzemelnek csak úgy mint az én Z77 pro 3-mam.És két haveromnak is raktam össze az elmúlt fél évben B75 lappal és I3-al gépet.Ők sem panaszkodnak.De egyedi hibák mindenhol elő furdulhatnak.Asus -nál is.
-
kromatika
veterán
sziasztok .Asrock Z77 Extreme3 és extreme 4 között csak a plusz 1 fázis külöbség van a 4 javára?Tuningban jól teljesít az extreme 3 is?Jól gondolom hogy a Z77 Extreme 3 is sokkal jobb választás lenne a z77 pro 3-nál,i5 2500K hoz?előre is köszi a választ.
-
kromatika
veterán
sziasztok.segítséget szeretnék kérni.két kérdésem lenne.1. A H77 és a Z77 chipset között csak az a külöbség,hogy a H77 ben nem lehet húzni a procit?Konkrétan asrock z77 pro 3 és Asrock H77Pro4/MVP -re vonatkozna a kérdés.sima i5 2500-am van,de halottam róla hogy a Z-s lapokban a szorzó emelésével azt is lehet húzni.h77 is lehetséges a szorzó emelése? 2.Asrock Z77 Extreme3 és extreme 4 között mi a külöbség?előre is köszi a választ
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Jelenleg Asrock Z68 Extreme Gen3 lapom van I5 2500 társaságában.Érdemes lenne e leváltanom Z77 pro3 ra?A csere nem kerülne semmibe,tehát 1 az 1be lenne.Mind két lap garis hibátlan.Úgy tudom hogy a Gen3 sokkal tartósabb kondikkal,erősebb ,és digitális táp ellátással van szerelve,tehát összeségében sokkal jobb lap mint a Z77 pro 3 ,hiába az ujabb Chipset.Megerősítést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- YouTube
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest