- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB #2122 üzenetére
Hi! Nekem bevált a lap, 3 hónapja megvan igazából gondom nem volt még vele. kopp-kopp
-
Hi!
Az IGP-n az alaplapról megy a kép, mitől lehet ,h. ha a hdmi mellé még bedugom a kivetítőt is a dvi-be, akkor csipog kettőt az alaplap, ilyenkor a bios is 'túlméretezett' lesz (d6-ot ír ki a debug led de olyat nem találtam a leírásban). Viszont a gép az elindul utána rendesen. Ha csak a a hdmi van akkor nem csipog. Erre van valami vagy ez ilyen? -
válasz
csucsbicep #362 üzenetére
Ja én is iponon néztem, de már csak 1 év gari van a z77 performance-ra, míg az extr4-re 3. Na akkor asszem jó lessz az extreme4 is úgy látom.
-
Hi! Kinéztem a 'Z77 Fatal1ty Performance' alaplapot és csak azt nem tudom, hogy miben jelent hátrányt, hogy nem aranyozott kondik vannak rajta, mint pl. az 'Extreme 4'-en? Emiatt vehető-e, tetszik a piros-fekete kombó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest