Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dracox

addikt

válasz regener #7391 üzenetére

Aham azzal kezdtem legelsőnek de semmi.. A törlése Után felraktam egy sima catalys 15.11 beta-t ismét jelentkezett a hiba. Következett egy régebbi 15.7 és szintén ua a baja.. Már gondolkozom azon is hogy elvigyem egy számtech üzletbe a gépet ..

• dracox

addikt

Üdvözletem a szakértőknek!
    Egy olyan problémával fordulnék a szakértőkhöz, hogy adott egy Asrock Z77 extreme4 alaplap és nem bírom sehogy sem életre kelteni benne az R9 390-es vga-t. Olvastam itt a fórumon, hogy másoknak is gondja akadt az ilyen problémával én is megcsináltam már mindent amit nekik ajánlottak, de nekem nem működik továbbra sem. :((( . ...Értelemszerűen a vga-ba van dugva a monitorom is
    Feltelepítettem újra a windowst (8.1)..A legfrissebb Biosban iGPU Multi-monitor disabled-re vettem és Primary PCI-Express videokártyát adtam meg. A win-en belül most már csak az r9-es vga-t látom az eszközkezelőben tiltás előtt az integrált vga-t is terméeszetesen.. Újra indítom a gépet és azután felrakom az AMD catalystot ezt követően ugyebár újra kell megint indítani a gépet, de az a poén, hogy itt már a monitor nem kapcsolódik be az újra indítás után... Csak úgy jön be újra a win ha már benyomtam a reset gombot. :F
    Második próbára megint nem kapcsol be a monitor ezért ismét reset. Catalystot lepucolom a gépről akkor újra lehet indítani a gépet és nincs szükség a reset gomb megnyomására.Bekapcsol a monitor. Az integrált valahogy még mindig bekavar rendszerbe vagy nem tudom.. Tanácstalan vagyok egy nap küszködés után így bizakodom, hogy valaki tud nekem segíteni ebben a problémában. :R

Új hozzászólás Aktív témák