- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weper
tag
Sikerült megoldani a problémát! (Részben.)
Kiszedtem a CMOS elemet, majd 5 perc múlva visszaraktam, utána a CMOS Jumpert helyezgettem (megfordítottam, ráraktam úgy, majd azután egy tűvel arrébb raktam a megfordított irányban, ezután visszafordítottam és úgy raktam rá ugyanerre a helyre, majd végül visszaraktam az eredeti helyére az eredeti irányban). Így resetelődött a BIOS és így már kap áramot az egér és a billentyűzet. A monitoron is lett kép.
Viszont azt a problémát nem sikerült még megoldanom, hogy újraindításnál (rendes resetnél, nem a ki- és bekapcsolásnál) egyből adjon be képet.
Ha BIOS-nál rámegyek a Save and Exit-re, akkor valamikor teljesen leállítja a gépet és úgy indul újra a gép (olyankor égve maradnak a billentyűzet ledjei) és olyankor nem ad képet elsőre, csak kb. 2. vagy 3. bekapcsolásra. De ritkán normálisan megy az újraindítás, azaz nem állítja le a gépet, csak újrabootol. -
naksys
senior tag
A procid nem támogatja az 1600-as modulokat, csak 1333-ig.
Nézd meg a specifikációkat. Vsz ezért nem engedi a bios feltolni 1600-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Micro Four Thirds
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk WIFI alaplap
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest