- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Easyl0ver
tag
válasz
Easyl0ver #7268 üzenetére
Történt némi változás az ügyben. Csak akkor nem indul el a gép, ha mind2 RAM be van téve. Ha csak A1 v csak B1 foglalat akkor indul, de már ha be van téve mind2 foglaltba a 2 RAM akkor pörög, újra indul aztán megint.
Valamiféle ötletetek van?
Létezik olyan, hogy a Kit et nem támogatja a lap?
Ram típus : Corsair Vengeance 1600Cl9
-
Easyl0ver
tag
Akkor az nem lehetséges, hogy csak nem támogatja a RAm ot?
-
Easyl0ver
tag
Vettem egy Asrock H61M VS lapot ideiglenesen.
A problémám az lenne, hogy ha a B1 foglalatba beleteszem a RAM ot (Corsair Vengeance 1600Cl9) akkor, Bekapcsol=>Pörög a gép=>Képet nem ad=> és újra indul folyamatosan...
Ha az A1 foglaltba van a RAM akkor megy hibátlanul, de amint berakom a RAM párját a B1 foglalatba nem indul.A legfrissebb bios van fent. (2.70)
Vmi 5let?
U.i : A RAM támogatási listán nincs fent a RAM om (CMZ8GX3M2A1600C9), de akkor az A1ben miért kezeli?
-
Easyl0ver
tag
Sziasztok eléggé bugyuta helyzetben vagyok. Van egy Z77 Extreme4 lapom a hétvégén a nagy villámszezonban kiverte a hálókártyát, PCI portokat. Garba vinném vissza csak a következő dolog miatt vissza adták a lapot. A PCI Expressz foglalatról hiányzik a műanyag merevítő(?). Egy ilyet kell vhogy szerezzek, ha talán van valakinek eladó v felesleges egy rossz lapról akkor nagyon hálás lennék.
-
Easyl0ver
tag
Nagyon brutál ez a lap .. Asrock Z77 Extreme4 2600k -t felhuztam sima kis léghűtés mellett 4,5 GHZ re és simán, stabilan viszi (Idle : 25C° 22C° -os szobában. Terhelve 45 -55C° között
A régi lapnál már dobálta a kék halált. Gigabyte Z68P -DS3
Apropó : Felhúztam a memóriát 1600 ról 1866 ra a gyári 1,5 v on. Igazábol annyi látszik, hogy win élményindex 7,8 helyett a maxot 7,9 et ad.
(Mással még nem teszteltem.)
-
Easyl0ver
tag
Sziasztok.
Asrock Z77 Extreme4 lapot vásároltam és észrevettem, hogy a lap engedélyezi a memoriám MHZ es túl húzását. Jelenleg 8Gb Corsair Vengance 1600 Mhz om (CL9 ) van és ha felhúzom 1866 -ra lesz vmi baja, lesz vmi gyorsulás?
(Lehet, hogy baromi nagy sületlenség, de nem értek hozzá.)
-
Easyl0ver
tag
Megoldva.
-
Easyl0ver
tag
Remélem vki tud segíteni UEFI biosos lapot vettem ma ( Asrock Z77 Extreme4) és a Windows al van kis problémám. De inkább az ilyen jellegű dolgot privátban beszélném meg. Akinek Windows 7 van írjon már rám egy PM -et. Ha megoldódott a problémám törlöm a hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest