- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
malossidas
csendes tag
válasz
regener #7597 üzenetére
köszi a választ. mivel nem működik ugyan úgy használom ezt a procit tápot,ramot,kártyát,mindent egy asus p8h67-es lapban.De tegnap megfejtettük. elvileg az alaplap support listáján nincs ez a fajta 3770 ami nekem van. haveromnak meg gondolom én másik van. bár az az érdekes hogy hiába raktuk vissza az övét, azzal sem ment már.
-
malossidas
csendes tag
válasz
malossidas #7595 üzenetére
azt hozzá tenném még hogy elemet kivettem 350x-er meg már próbáltam biost frissíteni nekem nem sikerült. a kis LCD-n 00 "hibakód" van.
-
malossidas
csendes tag
Sziasztok. Egy kis segítség kellene!
haveromnak van egy z77 -ex4-e nekem meg egy p8h67-em.
a sztori a következő volt, valami meghalt a gépembe de nem tudtuk hogy micsoda és elkezdtünk barkóbázni hogy vajon mi lehet a szar. kiszedtem a procimat és átraktam az ő lapjában NA MOST itt meghalt az ascrock és többet nem adott képet, van hogy leállt stb. hiába raktuk vissza az ő prociját (mind kettőnknek i7 3770-van)
nem történt semmi. na most a lap itt van nálam és ha tudnék bele lelket önteni akkor kicserélném a f@szba mert ez a p8h67 egy rakat fosköszi a választ előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest