- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LWhite
tag
Sziasztok!
Z77 E4-nél miért lehet az, hogy egyszerre elfelejti a BIOS beállításokat, alaphelyzetbe kerül, ami még nem minden, hanem minden addig elmentett beállítás profil is törlődik???
Most aztán agyalhatok milyen beállításokat használtam! -
LWhite
tag
Egy olyan kérdésem lenne még hozzátok, hogy a Z77 E4 eSata (backpanel) portjához milyen vezeték kellene, hogy egy 3,5" HDD-t tudjak csatlakoztatni. Találtam egy ilyet, ez jó lehet? A lényeg, hogy ha plusz áramforrást nem tudok/nem akarok biztosítani, akkor az eSata biztosít elég feszültséget a HDD beindításához?
Köszi ha tudtok segíteni! -
LWhite
tag
Sziasztok!
Z77 E4-nél, hogy lehet az alaplapi power/reset és a hátlapi cmos clear gombok világítását kiiktatni?
A biosban már kikapcsoltam, ettől függetlenül világít (néhány napig már nem világított, aztán mostanában megint, nem tudom mit állítottam el). Ha leállítom a gépet, de még áram alatt van, akkor is van fénye.
Esetleg még a goodnight led-et is offolni kell? (arra most nem emlékszem, hogy ez milyen állapotban van)Kicsit már kezd zavarni, olyan a gép lassan, mint egy karácsonyfa!
Köszi!
-
LWhite
tag
Úgyhogy most vissza gyökerekhez, mintha non K procim lenne!
Eléggé bosszantó, a 2133MHz-es ram is szépen fut 1600-on, kicsit rosszabb időzítéssel. -
LWhite
tag
Kedves Z77 Extreme 4 tulajok!
Volt egy ilyen problémám:
Miért lehet az, hogy nem állítja át a szorzót illetve más módosítást?
Jelenleg 42x-esen használom (most már) stabil beállításokkal, de kísérleteznék tovább. Viszont minden biosban módosítás és mentés után mintha a 42x szorzóval elmentett profilom futna, mindenhol azt az offset értéket és ezt a szorzót látom beállítva. (???) Hiába is állítok be fix feszt, akkor is offset állapotban marad.Aztán AXTU-t eltávolítottam (csak az adatok, meg ventik miatt raktam fel), nem oldotta meg. CMOS clear is volt utána, ahol a következő dolog történt.
Minden eddig létrehozott beállítást betöltve lefagy a bios, de azok nélkül állítgatva max 39x-es szorzót tudok állítani valamint memóriáknál is max 1600MHz-es beállítást? Most mi történhetett? 2.90-es a bios rajta.
Ezelőtt (és Axtu előtt) mindent rendesen tudtam állítani.Köszi a választ!
-
LWhite
tag
válasz
regener #7116 üzenetére
Illetve ha már így említetted, bár biztosan van rá megfelelő topic.
2 HDD van a gépben, az egyik (a halkabb) le is kapcsol ha nincs használatban az energiagazdálkodásban megadott idő után, de a másik (a hangos) egyfolytában megy. Ennek mi lehet az oka?
Valamint az figyeltem meg, hogy átdugtam másik Sata portba, akkor nem pörgött annyira. -
-
LWhite
tag
Sziasztok!
Most lettem tulaja egy Z77 Extreme 4-nek.
Amit észrevettem, hogy hangosabb/zajosabb lett a rendszer, az egész ház is jobban rezonál.
Két tippem van:
- a ventilátorok ennyire nagy fordulaton mennek, nem szabályozza le (3 pin-esek)
- az egyik vinyó pörög nagyonA kérdésem az lenne, hogy a venti beállításra van-e jó módszer (level1-9?), illetve, hogy a vinyó működését (csak raktárnak használom) lehet-e tiltani anélkül, hogy lehúznám a sata kábelt. Aztán ha szükségem van rá akkor újra felcsatolni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Villanyszerelés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Modellvasút topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest