- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosigb
csendes tag
Köszönöm a válaszokat
Megcsinálom amiket írtatok, írom a fejleményeket majd
-
janosigb
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy asrock z77 extreme 4 alaplapot, 8gb (2x4) gskill sniper rammal használtam, 1600mhz modulok.
Most vettem hozzá egy G.Skill ares 2*8 gb 2133mhz ramokat. Nem nagyon értek hozzá, de azt láttam biosban, hogy 1333mhz-nek ismeri fel.
Biosban oc. tweaker alatt betöltöttem az xmp1-et, save->restart, de nem bootol a gép, és folyamatosan újraiindul... majd x boot után, bejön hogy túl sokszor nem sikerült bootolni, nyomjam az F2-t..
Visszalép biosba és látom, hogy 1333 mhz... Viszont az xmp még mindig be van kapcsolva, ezért restart után újra nem jó.. Ha manuálisan beállítom a sebességet 1866-ra akkor elindul a gép simán..
Valami ötlet?
Előre is köszönöm a segítséget. -
janosigb
csendes tag
Igen, jelen esetben pont a proci felett van, egy borda csücsül rajta. Tudnál ajánlani hozzá valamit, hogy mivel kellene újra ragasztanom? Ahogy látom a hutoborda passzív, alatta thermal pad van. De ha megfogom a bordát és elkezdem mozgatni, lehet érezni hogy elengedi valamilyen ragasztó féleség, lehet hogy maga a thermal pad az. Gondolom ez nem egészséges
. De nem tudom, hogy mit kellene vennem hozzá..
A hutoborda két műanyag pöcökkel van a laphoz fogatva, van rajtuk két kis rugó. -
janosigb
csendes tag
Sziasztok remélem jó helyre írok. Van egy asrock z77 pro3 alaplapom. I5 3570k procit tettem bele nemrég. Játék közben a kép hirtelen kifagy és a fülesből folyamatosan sìpoló hang jön majd kikapcsol a gép. Vettem rá vizhűtőt( a procira), de semmi. Ha netezek filmet nézek nem produkalja ezt a hibát, csak terhelés alatt. Már mindent próbáltam amit fórumokon írtak. Ma viszont találtam új infot: talán az alaplap vrm-je melegszik. Ha valaki megtenne egy képpel megtudna mutatni, hogy az pontosan hol van? Ha az amire gondolok, a rajta lévő hutobordat fel tudom húzni, már nem nagyon tapad rá, lehet tényleg ez lenne a baj? Köszi a válaszokat előre is.
Üdv,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest