- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Intel SpeedStep kell neked.
-
MiklosSaS
nagyúr
"Én is kiváncsi vagyok mit fog birni 5.0 MHZ a cél!! a corsair H-100 már megjött! A scythe mugen 2 -höz képest 20 C javitoot a i7 860 4.2MHz! pedig a mugen sem rossz hütő"
WWOOOOWWW, @huby80, nekem e legkisebb proceszorom az 16 mhz-es volt. Azert nem hiszem hogy az ivy megyen majd 5 mhz-en.
Bocs, de nem tudtam kihanyni a poenkodast !
-
Coolmat
őstag
Ez az Asus lap is felesleges sallangokkal tud csak többet (pl. Wifi modul, veszel külön wifi kártyát olcsóbban ha erre van szükséged), egyedül a 16 fázisú tápellátás ami tuningnál számíthat, de az is csak akkor ha 5GHz-ig ki akarod nyomni a szemét szegény procinak, ami nem is biztos hogy fog sikerülni ezzel az új Ivy Bridge 3570K-val, a tesztek alapján nem tűnik annyira húzhatónak mint a Sandy 2500K. Én a helyedben maradnék az Extreme 4-nél, drágább lap szerintem felesleges pénzkidobás.
-
Coolmat
őstag
Szia!
Elnézve a specifikációikat, csak lényegtelen extrákkal tud többet az Extreme 6 (Mini PCI-E foglalat, Firewire kivezetés), minden másban megegyezik a két alaplap, szerintem nem éri meg a felárat az Extreme 4-hez képest.
Amúgy ha az Intel X25M SSD-t most vennéd, akkor lebeszélnélek róla, inkább az új Intel 330-as sorozatát ajánlanám figyelmedbe. Ha már megvan akkor persze tökéletesen fog működni ebben az Extreme4-ben is, csak újonnan (vagy használtan) ne vegyél már ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EAFC 25
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automata kávégépek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest