- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
XXArcAngelXX
tag
válasz
Apollo_21 #6619 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám. Hozzátenném nem vagyok nagy mágus ilyenekben de a dolog megoldódott. Neten utána olvasol sok asrock lapnál előfordul ez Asrock z77 extreme 4 lapom van. A1 B1 foglalatokban ismerte fel csak, A2 B 2 ben nem, pedig kell a hely a CM Hyper 212 Evo-nak. Először is cmos reset úgy hogy a ramok nincsenek a gépben, bios legújabb felpakol utána dualban egy párat beteszel az egyik csatornába, utána másikkal is eljátszod ezt. Xmp profile auto. Nekem még az is kellett hogy a ramokat megcseréltem.
Megjegyezném sok probléma volt a lappal amiknek a forrása a mellékelt progik.....
-
lipi67
nagyúr
válasz
Apollo_21 #6412 üzenetére
minek kéne... A 7870-et állítod be Uefiben és azt használod.
Más: Visszatérve az én problémámra: Azt szerettem volna megtudni, hogy másnál működik-e a z77 ext.4-nél a hdmi. Nálam nem, ezt tudtam, de külföldi fórumokon láttam sajna sok hasonló esetet, sőt. Srác gariztatta és az új is ezt produkálta (ill. pont nem produkált semmit)
Szóval.. ha valakinek lenne egy extr.4-es lapja és kipróbálná nekem, hogy hdmi-n keresztül működik e, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest