- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Ismerősömnek van egy Asrock p67 fatal1ty performance- es gépe. Hibátlanul ment 2 héttel ezelőttig. Akkor frissítette magát a win s azóta bekapcsoláskor mikor már állna fel a windows, lefagy. Kikapcsolja , újraindítja és hibátlanul feláll a rendszer. Ha játszik, s ki szeretne lépni a játékból szintén ez a szitu. Találkoztatok már ilyennel, s ha igen, mivel orvosolható?
Előre is kösz! -
lipi67
nagyúr
Instabil rendszer: Van az a szint ahol nem instabil még..(Memtestet futtatod, 20mp alatt kijön. Nem kell, hogy hibázzon, de sokkal lassabban fut! (azért 300%-ot ha eléri, rá lehet fogni, hogy stabil.) Melegedés: A nagy hűtőbortdák is parasztvakítások sokszor.
(#6454) naksys: Jó kis proci volt, ez tény.S az is, hogy a p45-ös tuning élmény volt és szórkoztató, nem úgy mint ezeknél a 1155-ös, 1150-es lapoknál.
-
lipi67
nagyúr
Itt van egy DDR2-es Team ramom, 1325MHz-en 5-5-5-10 -es időzítéssel Performance level 9-en (1000-1100 fölé tRD (performance level) 10 alatt nem sok ram képes indulni..
[link]
a Q9550-est is megcibáltam kicsit, de ment ettől valamivel jobban is.[4744-et]. Mindezt léggel Giga EP45 UD3R-ben, TRUE -val hűtve.
-
lipi67
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #6444 üzenetére
Nem én fogtam ki, mindíg is a legtuningosabb ramokat gyártották a celshock-kal együtt. Majd keresek Neked eredményt a hwbot-omról, hogy ddr2 -ben is ,. hogy mentek.
Ami a konkorenciát jelenti..érthető. No meg..A cell majdnem tropára is ment mivel eléggé magason árazta a ramjait, s a célközönség is eléggé "réteggözönség " volt. -
lipi67
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #6441 üzenetére
Időzítés 10-11-10-33
Vtt : 1,066
Fesz 1,55Vkép:
Ez se olyan nagy durranás, a Team ramok (no meg a CellShock) verik a mezőnyt, csak nem sokan ismerik, ill. használják őket.
Én ddr2-ben is ezt használtam, 1400MHz-et tudnak, 1200-at meg a CellShock 4-4-4-10-en. -
lipi67
nagyúr
Nekem ezen kívül semmi bajom az extereme 4-gyel, bár most nem is nagyon használom. Ha meginrt komolyan foglalkozom majd pc-vel (tuning, stb), erős deszka kell majd, de, hogy ez mikor lesz..hm..nem tudom.
Köszi a tippeket!
(levásárlást nem tuidom eladni, Lec-hez szól a gari)
-
lipi67
nagyúr
Köszi! Sajna ahogy látom Hd 2000-ret nem támogatja, mind1. A 2600K-t meg már eladtam.
Más: Azon agyalok, hogy mit csinálja.
1: vegyek egy gagyi 10k-s alaplapot, ezt vissza gariba, s ha megjön, a 10k-s lapot eladjam 5k-ért
vagy..
2: Vegyek egy 40-50k-s lapot ami jobb mint ez. ez visszajön gariból (egy új) s azt adjam el
vagy..
3: vegyek egy gagyi vga-t s annak a hdmi portját használjam
vagy..
4 : ha ezt már visszaküldöm..vegyek egy 1150-es lapot meg valami procit hozzáRégebben kellett a gép, 2600k volt 3 is, vga-k is de ma már nem nagyon használom másra mint netezés stb.. (persze, lehet, hogy mjd később kell megint a szufla)
? ? ?
Kiki18: ezért is írtam, hogy lapfüggő..
-
lipi67
nagyúr
részben..lapfüggő.
én 1600fölé tolom 2100-el is -
lipi67
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #6419 üzenetére
De nekem semmi jel nincs rajta. Bug-ja meg az anyukáját!
-
lipi67
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #6416 üzenetére
Beszarás. Szóval "félig" okés Nálad.
Megy vissza! Még több mint 1 év gari van rajta, addig csak megoldják.
Köszi a választ, sokat segítettél. -
lipi67
nagyúr
válasz
Apollo_21 #6412 üzenetére
minek kéne... A 7870-et állítod be Uefiben és azt használod.
Más: Visszatérve az én problémámra: Azt szerettem volna megtudni, hogy másnál működik-e a z77 ext.4-nél a hdmi. Nálam nem, ezt tudtam, de külföldi fórumokon láttam sajna sok hasonló esetet, sőt. Srác gariztatta és az új is ezt produkálta (ill. pont nem produkált semmit)
Szóval.. ha valakinek lenne egy extr.4-es lapja és kipróbálná nekem, hogy hdmi-n keresztül működik e, megköszönném. -
lipi67
nagyúr
Valamit kiagyalok.
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Hali!
Minden ok, sajna a lap bios szinten nem látja a hdmi kimenetét..
(Amúgy minden ok, minden belőve, hibátlanul megy. Proci is mind1, hogy milyen van benne, 1el sem működik)
Monitoron persze, hogy választható, mindent lát is, csak a gépet nem. (ha u.arra a hdmi-re kötöm pl. a dvd-t, akkor kiírja, hogy nincs jel.) De nem is itt a hiba, mint mondtam, azt se érzékeli a lap, hogy a hdmi kábel be van dugva. -
lipi67
nagyúr
Szép napot! Már egyszer kérdeztem itt, jött is pár tanács, de megint megkérdezem, mert már nagyon zavar..
Van egy Asrock z77 extreme 4 alaplapom, s mivel nem kellett a vga (nem használom, nem játszok), eladtam. S jött a meglepi. A lap HDMI kimeneten keresztül nem ad jelet.
Kérdés: Van-e valaki aki kipróbálná, hogy az övé ad-e. Fontos lenne mivel egy 100k-s moniotort nem tudok használni, s a régit nyúzom, s a lap még több mint 1 évig garis.
A monitor jó, mindennel kapásból működik HDMI-n keresztül csak a lapom HDMI kimenete nem ad jelet. -
lipi67
nagyúr
-bug- bocsi, elgépeltem...
-
lipi67
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #6112 üzenetére
Egy srác 3x kapott új lapot s 1 se ment csak rgb-n, se DVI se HDMI nem működött. Milyen fasza...
Pl. van egy kölköd aki gépmániás, s "kinövi" a vga-t. Mivel úgy is van IGP-d, eladod, hogy 1-2 hét mulva bikábbat tudj venni. Erre szembeszülsz a ténnyel, hogy nincs géped amíg nem veszel...
Ha most nem lenne itt ez a régi CRT, a guta ütne.. -
lipi67
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #6108 üzenetére
Kábel ok, házimozival, Blu ray-el és egy dedikált 4830-cal is szépen ment kép és hang is..
Most olvastam, hogy többeknek nem ment s azt mondták, hogy az UEFI-ben a system browser -ben ha rákattintok a foglalatokra (a képre) jelzi, egy piros nyíl féle bizbasszal, hogy van-e az adott csatlakozóba dugva valami.
Na..meg is néztem és2 USB-n csücsül a bill és az egér, fejhallgatón egy füles, lan, rgb és..HDMI-n nem érzékel semmit. Már ott buki. Nem érzékeli, hogy van benne kábel.
-
lipi67
nagyúr
Már végigzongoráztam, nem érzékel másik megjelenítőt, ha felrobbanok, akkor sem.
A bios a legfrissebb, P2.9-es, s biosban nem sok állítási lehetőség van . Konkrétan 3
IGPU fesz, IGPU LLC, és elsődleges megjelenítő : Onboard, PCI Expr. és PCI. Ja.. meg a IGPU Multimonitor.. -
lipi67
nagyúr
Igen, azokon van, azon megy a régi CRT monitorom..
Mivel csak IGP van (dedikált VGA nincs a gépben..nincs letiltva.
Multi monitort is tök min1, hogy engedélyezem-e vagy sem, Win alól is hiába nyomok Win+P -t, semmi.
S a hdmi audio is hiába van engedélyezve, nem engedi win alól kinyomni a hangot, nem is aktív.
S csak a CRT-t érzékeli.. -
lipi67
nagyúr
Sziasztok. Kellene egy kis segítség, üt a guta. lapom Z77 ext. 4, semmi bajom nem volt vele, jól ment benne 2500K, 2600K stb. Nemrég lecseréltem egy 2100-re a 2600K-t mert most csak tölt,s jól el tudtam adni.
Mivel nem játszok soha, a vga-t is eladtam. S itt jönnek a gondok.
Vettem egy 32colos monitort / TV-t. A régi VGA-val szépen ment minden a monitoron HDMI-n keresztül. Most meg..Az alaplapi HDMI csatin keresztül, kvra nincs semmi jel.
Mindennel működik a moncsi, csak pont a géppel nem..
Mi lehet a baj?
(a lap még bőven garis, egy P67-et váltott fel, ha az a bibi gariztatom.)
Előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Philips LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest