- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mmdms
addikt
válasz
Tamás88 #1328 üzenetére
A beta nem azért van, mert tuningosoknak való, hanem azért, mert fejlesztés alatt áll.
Teljes mértékben tisztába vagyok vele, de akkor belinkelem, mert megnézni te már lusta voltál:
Az ASRock Béta verziós BIOS-t olyan felhasználóknak terveztük, akik szeretnék a legjobb teljesítményt kihozni számítógépükből, például a gamerek, a túlhúzás szerelmesei és a PC rajongók.Tehát itt a fagyások normális esetnek számít.
Na akkor kiemelem: eddig 4,2 ghz-en heti 3-4 fagyás is volt random, annak ellenére hogy a prime 5+ órát futott hiba nélkül, most 4,4 kevesebb fesszel eddig tünetmentes.
-
törölt tag
válasz
Tamás88 #1293 üzenetére
Igen, nekem javasolták, hogy cseréljem intel+vga-ra, főleg ha játszani akarok (szeretnék később: Mass Effect 4
), mert nem éri meg cserélnem a procit 4 magos APU-ra, de inkább veszek bele komolyabb APU-t, és mellé később Dedikált vga-t, nincs kedvem lecserélni a lapot, semmi bajom vele, és a rendszert sem akarom újra tenni. És amíg nem veszek kártyát, bőven elég lesz az APU-is
Nem vagyok fan, de mindig is AMD-s gépem volt, leszámítva pár Atom-ot -
dolbyman
tag
válasz
Tamás88 #1287 üzenetére
Köszönöm.
Lusta vagyok már leírni a történetet, de egyrészt pont ez a baj, hogy változik a proci teljesítménye, másrészt az online játékokban akadozik, ami nem feltétlenül a vga hibája, bár a következő lépcső az lesz, csak az pénzbe kerül ugyi, ez meg ingé próbálható.
Viszont nálam a BIOS (vagy mi ez mostanában) ettől kicsit bonyolultabb....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest