- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
linuxuser666 #1313 üzenetére
Na nekem is pont ugyanez a processzorom van. Alapjából véve nagyon jó, főleg ha bekapcsolod az autó tuningot. Ha nagyon sokat fektettél bele a memóriákba, akkor egy FM2+-os processzorra kellene lecserélned, ugyanis azok már hivatalosan is támogatják ezt a sebességet. Az alaplapod támogatja, mivel nekem is pont ugyanez az alaplapom.
-
El Kebir
őstag
válasz
linuxuser666 #1313 üzenetére
az 5800K hivatalosan max 1866MHz-es memóriákat támogat, csak ritkán megy hibátlanul 2400-ra beállított memóriával.
annál az apu-nál a 2133-mal érdemes próbálkozni... vedd vissza a ramok órajelét, mert nem sok esélyed van a hibátlan 2400-ra.
-
válasz
linuxuser666 #1308 üzenetére
Kicsit utána néztem, és azt írták, hogy párátlanításban van szerepe.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest