Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ok, mint alant írtam nincsnek még beleillő procik. Az árakat mi vásárlók befolyásoljuk azzal, hogy nem veszünk túlárazott szemetet. Az utóbbi 20 évben sokféle inteles/áemdés lapot vettem, kb azonos felszereltség, hasonló árban volt mindkét oldalon. Talán az inteleseken több bosszantó butítás volt egyszer-egyszer, de kb ennyi. Van egy olcsó h81 inteles asrock lapom, amiről lespórolták az előlapi usb3 kivezetést, miért?? Olcsó volt, de akkor is bosszantó fillérbaszás. Ezt leszámítva Inkább gyártófüggő a felszereltség, mintsem platform szerintem.
Most azért úgy látom, belépő alaplap és vga fronton az amd butít jobban és fölöslegesen. Lásd ez a lap meg a 6400-6500xt.
Ami a forintot illeti, de rá kell fogni, mert 13 év alatt le lett küzdve az értéke a felére.
Az nem 10%. -
törölt tag
válasz
Jesus_Shaves #42 üzenetére
Most még nem kérdés, nyílván én is am4-re szavazok. Előbb utóbb meg lesz a helye a palettában, ha jönnek az árban bele illő procik. A ddr5 is lassan beárazódik. A 10 éve vett 15ezres alaplapom is 30 körül lenne 400 forintos juróval.
-
törölt tag
Semmi mellélövés nincs itt, sajna ennyibe fog kerülni egy “occsó” am5 lap. Torzítja a képet, hogy nincsenek ilyenekbe való procik piacon még( meg ott van még ugye acélos fizetőeszközünk)
“Jó nekünk a pezeta, a jó öreg pezeta”
Nyílván senki nem fogja 100 rugós proci alá ezt venni. Bár az első komolyabb lap vagy 70 rugó, úgyhogy akinél szűk a keret, ki tudja? Alapon eldöcög benne akármi is.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged