- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabee
tag
válasz
lafaty80 #3511 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet, de azt már kiiktattam. Ennek ellenére nincs kék halál csak újraindulás.Hoppsz, mégse. Pedig mintha már kilőttem volna egyszer, de ezek szerint rosszul emlékeztem. Egyébként két felhasználói profil van a gépen egy rendszergazda, amit nem használok csak ha faragni kell a vasat és egy csökkentett jogú felhasználó, ami alól indítok mindent.
Nah próba... -
EchoNorbi
tag
válasz
lafaty80 #3298 üzenetére
Mivel le tudom mondani a rendelést így igen, komoly kérdés.
Egyébként csak megerősítés miatt kérdeztem. Utána néztem a dolgoknak, átgondoltam, nem csak vaktában lövöldöztem, de ha kiadok ennyi pénzt jó tudni, hogy nem követek el egy kapitális hibát, ezért rá kérdeztem.
Nem tudom mikor jár le a procira az akció ezért volt előbb rendelés aztán kérdeztem itt rá. -
Gyurma23
aktív tag
válasz
lafaty80 #3104 üzenetére
Mindenképpen előrelépés lenne a ram amit pedig belinkeltél sztem kezeli egyik barátomnak ha jol emlékszem volt ilyen és vitte de holnap rákérdezek...... Viszont ha azt nézed hogy később ebbe a lapba bele tudsz tenni 8magos procit már megérte mivel akkor ugye csak CPU-ra kell költeni lap már meglesz hozzá.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest