- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
baludanny #4653 üzenetére
Ha kicsit kései is
Új CPU-t tettl bele és előtte nem frissítetted a BIOS-t ! Magok nem tudnak elindulni , BIOS nem tartalmazza az új CPU mikrokódjait !
Pl egyik frissítés :
1. Support UEFI PXE boot.
2. Improve AM3+ FX-8350 and FX-8150 CPU compatibility.
3. Modify Clear CMOS Switch does not work symptom.Tehát nem csak lecserélem az Athlon II , vagy épp Phenom II -őt ...
Mindig a legfrissebbet feltenni
nem véletlen dolgoznak BIOS -on sem a mérnökök/fejlesztők ...
-
válasz
baludanny #4705 üzenetére
Arra gondoltam, hogy mikor nálam időnként előjön ez a 'nem indulok mert nincs kedvem'.. akkor ugye utána amikor visszaállítom defaultra, újra minden vackot be kell állítani. Proci magfeloldás, vinyók satára stb... Amit volt már, hogy elfelejtettem, és néztem nagyot hogy miért nem indul el, ha minden alapon van.
Ha mindent beállítottál, akkor nem tudom mi a gondja. Illetve amikor így nem hajlandó elindulni, akkor gyanús, hogy a vinyó kezelést is átállítja, és azért nem megy olyankor a telepítő sem nálam. Bár a biosban mindent úgy mutat, ahogy volt, de igazából tuti valamit elállít. Ez az elméletem. -
-
törölt tag
válasz
baludanny #4653 üzenetére
Passz!
Viszont egy olyat megpróbálhatsz, hogy gép bekapcs, utána gép hátuljába, az alaplapon van egy CLR CMOS gomb, benyomod és utána ujraindít.
A bios ba mindent alap értékre állít. (Tehát, ha ott állítgattál valamit ezelőtt, akkor az alap értékre változik )
Nekem ez segitett, mikor nem látott egy meghajtót sem.
Elrontani nem fogja ! -
törölt tag
válasz
baludanny #4650 üzenetére
"Problem related to memory. Please re-install the CPU and memory then clear CMOS. If the problem still exists, please install only one memory module or try using other memory modules."
Ez lenne a hibakód 10 .
Nem vagyok nagy angolos, de azért ki lehet bogarászni, hogy mit próbálj meg ( amíg nem jön érdemleges válasz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest