- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh1ni
csendes tag
Tökre megértem a véleményed, egyet is értek benne dolgokba, főleg a WoWosokkal. Számomra úgy, hogy nem volt Vanilla wow, nagyon fura élmény ezt a mostanit játszani. Nem is tudnám leírni nagyon, esélytelen volt a hatalmas sztorit megtapasztalnom normális léptekkel. Számomra totál elveszett terület az egész térkép kb.
Amúgy az arpg-ék jó tipp, de ez a fajta hentelés, mint ami a Diabloban vagy a PoE-ban megy, számomra nagyon monoton tud lenni, de nem a jó értelemben.Tudom, vicces ez úgy, hogy amúgy meg el tudok ütni egy mobot 2-3 órán át csak hogy hátha kapok valamit, amit eladhatok.
-
sh1ni
csendes tag
Én kb 12-14 éve mmorpg-ztem utoljára hozamosabb ideig. Nemrég kipróbáltam a WoW-ot, kb 2-3 hónapig. Azt hiszem, hogy egyet kell értsek azzal, hogy engem se zavarna, ha valahova el kell jutni és ez időbe telik. Nem nyúlt élvezetet az a koncepció, hogy minden azonnal és most megtörténik és odakerülsz és csak gyorsan haladjunk, haladjunk.
Illetve lehet, hogy én vagyok őrült de a mob farmolást se bántam soha, hogy kapjak droppokat. WoW-ból ezt pl hiányoltam is, ott csak questről questre mész, csak azért hogy gyorsan eljuss a raidelésig. De ugye magamból indulok ki, mert régen amikkel játszottam, koreai mmokba mindig sokat kellett farmolni, menni és úgy érzem, hogy ez beragadt nálam.
Kinek mi -
sh1ni
csendes tag
válasz
scyllafren #154 üzenetére
köszi!
#152 Running - töltve
-
sh1ni
csendes tag
Oké! így már érthetőbb számomra, főleg a crafting akkor az, ami nem solo, de amúgy ahogy leírtátok a menetét, nekem tetszik, ha van elég játékos akik foglalkoznak is vele, mert megéri pl vagy mert fun akkor jó kis ökoszisztéma lehet belőle.
A caravan event is jó ötletnek hangzik! Az meg, hogy nem tudsz mindent lesolozni, az természetes.
Jöhet a Május -
sh1ni
csendes tag
válasz
scyllafren #128 üzenetére
Érdekes meglátás a végén, az hogy "..mert teljesen egyedül életképtelen minden karakter." Ugye a játék nehéz lesz, legalább is összefoglalókból, videókból ezt látom/hallom. Arra ösztönöz, hogy verődj csapatba, guild-be, stb. De vajon egy MMO átlagos játékos bázisának hány százaléka ilyen beállítottságú? Nem lövik magukat lábon azzal, hogy a kontent az a csapatos játékra ösztönöz és elvileg nincs sok lehetőséged egyedül érvényesülni? Eladásoknál még hagyján, de visszatérú játékos számnál lesz érdekes.
Lehet rosszul látom, de még ugye nem kezdtem bele.Bocsi, ha hülyeséget írok.
-
sh1ni
csendes tag
válasz
elite.cs11 #126 üzenetére
Köszönöm a véleményt!
Általában egyedül játszom, nehezemre esik új emberek felé nyitni.Szóval az nem gond.
A memory leak az nem vicces, főleg ha nem lett patchelve és hónapokat vesztettél miatta.. Ezért jó egy demo vagy karakter készítő az engine-ben, amit külön ki tudnak adni.
Májusig tuti várok mostmár az fix, aztán ott meglátom. Most rászoktam a WoW-ra, azzal se játszottam még ezelőtt, meglátjuk meddig tart ki a függés. -
sh1ni
csendes tag
Évek óta követem, várom már legalább a béta megjelenést. Nem tudom eldönteni, hogy beszálljak e a harmadik alfa hullámba, elég magas a beugró. A másodikról szerintem amúgy is lecsúsztam pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest