Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Robin
tag
Az csak egy része a küldetésnek, és nem is kötelező megcsinálni. Megnézheted azokat a helyeket is, amiket az amcsi parancsnok jelölt be a térképeden és elnézhetsz abba a faluba is, aminek Vishnoje vagy mi a neve. Viszont ha jól figyeltem egy idő elteltével a küldetésnek amúgy is vége, függetlenül attól mit csinálsz.
A Bad Lands nevű küldetésben, ahol 4 falut kell elfoglalni elég nagyot szívtam. Úgy 4 órán át pepecseltem vele, mint kiderült hiába. Ugyanis azt nem vettem észre, hogy még az elején kinyírták a parancsnokot, aki adta a feladatokat. Annyi szerepe volt különben, hogy rádión üzent, amikor elfoglaltam valamelyik falut, de őkelme hiányában a misszió befejezhetetlenné vált. Mondjuk nekem nem nagyon hiányzott az a barom, mert aki hülye, haljon meg.
Erről eszembe jut az úgynevezett csapatom, a "Pengék", akik nem tudom miben pengék, de gondolkodásban tutira nem. Ja, de, mégis tudom: az idegeim tönkretételében. Abban f@szák! Besétálnak a tűzvonalamba vagy vigyorogva beülnek az ellenséges géppuska elé, 2m-es távot 20m-es kerülővel tesznek meg, beszorulnak tereptárgyakba és a csúcs, hogy nem szabad meghalniuk. Bárcsak büntetlenül végezhetnék rajtuk fülvizsgálatot a Kalasnyikovommal!
A vakítással járó sötétedést ki lehet valahogy kapcsolni? Elég idegesítő, hogy du. 4-kor az orromig se látok, ha véletlenül a nap felé nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest