- Fotók, videók mobillal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Robin
tag
Az csak egy része a küldetésnek, és nem is kötelező megcsinálni. Megnézheted azokat a helyeket is, amiket az amcsi parancsnok jelölt be a térképeden és elnézhetsz abba a faluba is, aminek Vishnoje vagy mi a neve. Viszont ha jól figyeltem egy idő elteltével a küldetésnek amúgy is vége, függetlenül attól mit csinálsz.
A Bad Lands nevű küldetésben, ahol 4 falut kell elfoglalni elég nagyot szívtam. Úgy 4 órán át pepecseltem vele, mint kiderült hiába. Ugyanis azt nem vettem észre, hogy még az elején kinyírták a parancsnokot, aki adta a feladatokat. Annyi szerepe volt különben, hogy rádión üzent, amikor elfoglaltam valamelyik falut, de őkelme hiányában a misszió befejezhetetlenné vált. Mondjuk nekem nem nagyon hiányzott az a barom, mert aki hülye, haljon meg.
Erről eszembe jut az úgynevezett csapatom, a "Pengék", akik nem tudom miben pengék, de gondolkodásban tutira nem. Ja, de, mégis tudom: az idegeim tönkretételében. Abban f@szák! Besétálnak a tűzvonalamba vagy vigyorogva beülnek az ellenséges géppuska elé, 2m-es távot 20m-es kerülővel tesznek meg, beszorulnak tereptárgyakba és a csúcs, hogy nem szabad meghalniuk. Bárcsak büntetlenül végezhetnék rajtuk fülvizsgálatot a Kalasnyikovommal!
A vakítással járó sötétedést ki lehet valahogy kapcsolni? Elég idegesítő, hogy du. 4-kor az orromig se látok, ha véletlenül a nap felé nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Apple iPhone 16 128GB Fehér Színben 2026.09.15-ig Apple Garancia Akku 98% Gyári
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest