Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
njozseflaszl
csendes tag
Közben rájöttem, hogy 3 mp ig nyomva kell tartani a gépház led gombját. Így vált az alaplapi és a ház beépített vezérlése közt.
-
njozseflaszl
csendes tag
Sziasztok!
A probléma a következő: Vettem egy ENERMAX házat amely elvileg ARGB támogatással rendelkezik, mégpedig az összes jelenleg "divatos" alaplappal kompatibilis. Ám az én AORUS alaplapom nem hajlandó szóra (világításra) bírni. 2 ARGB led strip csatlakozás van a lapon, de egyiken sem működik. A led kizárólag a ház saját vezérlőjével világít amit egy sata csatlakozón keresztül táplál. Ha ezt lekötöm, akkor semmi. Ha rákötöm, akkor csak a házon lévő gombbal lehet variálni a színeket. Az RGB2.0 nem működteti. Van esetleg erre valakinek ötlete, Mit és hogyan kellene csinálni? Köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest