- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
njozseflaszl
csendes tag
Közben rájöttem, hogy 3 mp ig nyomva kell tartani a gépház led gombját. Így vált az alaplapi és a ház beépített vezérlése közt.
-
njozseflaszl
csendes tag
Sziasztok!
A probléma a következő: Vettem egy ENERMAX házat amely elvileg ARGB támogatással rendelkezik, mégpedig az összes jelenleg "divatos" alaplappal kompatibilis. Ám az én AORUS alaplapom nem hajlandó szóra (világításra) bírni. 2 ARGB led strip csatlakozás van a lapon, de egyiken sem működik. A led kizárólag a ház saját vezérlőjével világít amit egy sata csatlakozón keresztül táplál. Ha ezt lekötöm, akkor semmi. Ha rákötöm, akkor csak a házon lévő gombbal lehet variálni a színeket. Az RGB2.0 nem működteti. Van esetleg erre valakinek ötlete, Mit és hogyan kellene csinálni? Köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Formula-1
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest