- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
y@g4n
tag
Sziasztok!
Lenne egy RC autó, ami irányítható a szokásos távirányítós módon.
Ez az autó lesz az alapja egy nvidia jetson nano-val megkreált self driving autókának.
Egy motor driveren keresztül az előre hátra, egy szervóval (simán GPIO-ról) [alapból szervós kormányzós az autó] pedig a jobbra balra irányzás lesz megoldva.
Azt szeretném viszont hogy kapcsolható legyen hogy én most csak azt akarom hogy az algoritmus vezesse, vagy én vezetem távirányítóval.
Milyen irányban tapogatózzak ilyen téren?
Másik kérdésem, hogy van-e szükségem másik fajta motor driverre? Amim van eddig az egy aliexpresses L298N. A 2 voltnyi drop pont jól is jön, szóval ha ez is okés akkor jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest