- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nessh
tag
Megoldva... Kínomban tettem rá egy antennát, most az egész környéken minden wifit lát
-
nessh
tag
Sziasztok,
Mitől lehet hogy egy esp32 amire ráküldtem arduino ide-ből a wifi scan example-t, nem látja az itthoni upc/voda wifimet? (se 2,4ghz, se 5... Bár gondolom ezt nem is kéne neki) Ha telefonon csinálok AP-t, azt látja.
-
nessh
tag
Sziasztok,
Rávettem magam hogy próbálkozzak, kinéztem magamnak ezt a projektet [link]
Amikor feltölteném a kódot, azt a hibát dobja hogy:
TFT_eSPI.h: No such file or directoryHova kéne tennem ezt a file-t hogy megtalálja?
Közben megoldottam... Úgy álltam neki a dolgoknak hogy be se lőttem rendesen a library-kat...
-
nessh
tag
Na rendeltem egy kezdő kitet, hozzá többi cuccot ami kell a projekthez és a későbbi upgradehez rendeltem egy kijelzős esp32-t.
Előbb megycsinálom az alapot, utána megpróbálom sorban fejlesztgetni. -
nessh
tag
Fura amúgy mert a ahol a projekt leírása van ott a képen lévő gomb olyan mint a 4 lábasok, de a "connection matrixban" az látszik hogy 3 lábat kötött be...
Ez is jó lehet?
https://www.ebay.com/itm/10Pcs-Tactile-Push-Button-Switch-Tact-Switch-for-Arduino-12V-4P-DIP-6mmx6mmx5mm-/193011379814?_trksid=p2349624.m46890.l49292 -
nessh
tag
"a kódot megnézve pont ezt csinálja, 5mp-ig mutatja a beállított hőmérsékletet, utána pedig a valódi hőmérsékletet mutatja"
upsz"Ha döntöttél a hardverről, írj be ide és segítünk a szoftver részében"
Akkor sztem most marad az eredeti setup és kapásból rendelek 2 soros kijelzőt. Ha működik az eredeti akkor jön a kijelző csere -
nessh
tag
Jaj az LCD nem tűnt fel bocs, jogos.
Huh, asszem optimista voltam, szerintem maradok az eredeti setupnál
Annyit még légyszi mondjatok meg hogy, ez a gomb jó lehet-e a projekthez:
https://www.ebay.com/itm/KEYESTUDIO-Momentary-Push-Button-Switch-Module-for-Arduino-DIY-Project/132730793806?hash=item1ee75f2f4e:g:14AAAOSwbrRbZSAU -
nessh
tag
Sziasztok,
Szeretném megépíteni ezt:
https://ucexperiment.wordpress.com/2019/08/21/arduino-bbq-fan-temperature-controller/Mennyire lenne macerás ha a kijelzőt le akarnám cserélni 2sorosra ami mutatja a jelenlegi és a cél hőmérsékletet is?
(élőben még csak nem is láttam arduino-t, programozni nem tudok)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Revolut
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- PlayStation 5
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- OTP Bank topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest