Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt értettem én, hogy két soros kijelzőt kérdeztél

Csak én abból indultam ki, hogy ebből a fajta ledes kijelzőből még nem láttam két sorosat, ehelyett pedig egy akár egy 2x16-os, akár egy grafikus, akár egy oled kijelző szerintem csökkentené a funkcionalitását az eszköznek, a láthatóságát tekintve. Szoftveresen pedig a két egyforma kijelző szerintem kevesebb módosítást igényel, mintha a meglévő kiírást akarnánk adaptálni egy nagyobb kijelzőre.
Az, ha felváltva mutatná a jelenlegi és a cél hőmérsékletet, se kívánna több változtatást szoftveresen (én ezt választanám, ha nekem készülne a dolog, sőt, én úgy csinálnám, hogy gombnyomásra írja ki a beállított hőfokot, mondjuk 2mp-ig, meg módosítás közben, utána csak a valódi hőfokot jelezze kia kódot megnézve pont ezt csinálja, 5mp-ig mutatja a beállított hőmérsékletet, utána pedig a valódi hőmérsékletet mutatja
).
Ha döntöttél a hardverről, írj be ide és segítünk a szoftver részében.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
De igazad van, figyelmetlen voltam, mert látom, hogy ez ilyen libes 7 szegmenses, nem a kódból írja ki a számokat rá. Másik .h fájlt include-olsz, picit átírod a displayTemp függvényt, és kész is.
ekkold