- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
Hello,
Raspi-->
Nodered feltelepít és üzleti logika és Weblap generálva, minimális keresgéléssel, ha csak otthoni használatra lenne szükség.Ugyanide MQTT mosquitto server telepít.
A másik oldalra, SONOFF kapcsolóktól (pl TASMOTA firmware vagy saját kód) egészen az ethernet shielden valami Arduinoval át sok út vezethet. Ezzel nem kell annyit kódolni szerintem, az jó kérdés hogy milyen topológiában gondolkodsz.
A másik, meg hogy mennyit szánsz rá.... lehet annyiból vehetsz kész rendszert is....
-
Janos250
őstag
Melót nem vállalok, de leírom, én hogyan csinálnám.
Nem PI, hanem egy ESP (32, vagy 8266) kezeli a reléket, és a gombot. Az ESP a lakásban lévő WiFi-re kapcsolódik, innentől kezdve egy újabb ESP, vagy telefon WEB-en, vagy bármi tudja kapcsolni. Olcsóbb, és homogénebb.
Ennek módosított változata:
A relé egy Switch ON OFF (SONOFF) basic relé. Ezen fut egy WEB szerver is. Ez a SONOFF kapcsolódik a WiFi-n keresztül a netre. A WEB szerver igen egyszerű: gombbal ki/be kapcs. Telefon, vagy akárhány egyéb eszköz pl. Arduino, PI, PC, stb. tudja kapcsolni.Ez utóbbi nekem a laborban egy készülék fűtésszabályozásán a SONOFF megjelenése óta működik. (Nekem ezen némileg bonyolultabb WEB lap fut, a több funkció miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest