- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
llacee #10087 üzenetére
Van ilyen topikunk, ahol imádják a Sonoff hack-elős és msqtt/domoticz szerveres kérdéseket. Ott nem tudnak segíteni?
-
-
Teasüti
nagyúr
Vannak rá open source firmware-ek, amiket webserver-en keresztül lehet konfigolni és beszélnek MQTT-ül is.
És mivel egy kutya közönséges ESP8266-ról beszélünk, ezért semmi nem akadályoz meg benne, h írj rá akár saját FW-t is, akár Arduino alapon.
Ezeket a kapcsolókat elég könnyű hack-elni, a gyártó kicsit se nehezítette meg a dolgunkat. Az a jack kimenet rajta gyakorlatilag az I2C portra kapcsolódik, szóval gyakorlatilag bármit rá tudsz kötni különösebb barkácsolás nélkül, ami I2C buszon kommunikál. Illetve ugye működik sima GPIO-ként is. És a 230V-os relé meg alap adottság, ami nem tudom fejből melyik lábra csatlakozik. A táppal nem kell törődni, integrált az egész. Csak bekötöd a 230-ba és örülsz. -
Ha jól értem, a mikrovezérlőről szeretnél meghajtani egy klasszikus relét? Ez nem jó ötlet, mert a lap nem tud annyi áramot adni, hogy meghajtsa a relét. Egy solid state relét lehetne esetleg használni. Tápnak pedig én egy kapacitív előtétet használnék, de azt pontosan kell méretezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest