- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
llacee #10087 üzenetére
Van ilyen topikunk, ahol imádják a Sonoff hack-elős és msqtt/domoticz szerveres kérdéseket. Ott nem tudnak segíteni?
-
-
Teasüti
nagyúr
Vannak rá open source firmware-ek, amiket webserver-en keresztül lehet konfigolni és beszélnek MQTT-ül is.
És mivel egy kutya közönséges ESP8266-ról beszélünk, ezért semmi nem akadályoz meg benne, h írj rá akár saját FW-t is, akár Arduino alapon.
Ezeket a kapcsolókat elég könnyű hack-elni, a gyártó kicsit se nehezítette meg a dolgunkat. Az a jack kimenet rajta gyakorlatilag az I2C portra kapcsolódik, szóval gyakorlatilag bármit rá tudsz kötni különösebb barkácsolás nélkül, ami I2C buszon kommunikál. Illetve ugye működik sima GPIO-ként is. És a 230V-os relé meg alap adottság, ami nem tudom fejből melyik lábra csatlakozik. A táppal nem kell törődni, integrált az egész. Csak bekötöd a 230-ba és örülsz. -
Ha jól értem, a mikrovezérlőről szeretnél meghajtani egy klasszikus relét? Ez nem jó ötlet, mert a lap nem tud annyi áramot adni, hogy meghajtsa a relét. Egy solid state relét lehetne esetleg használni. Tápnak pedig én egy kapacitív előtétet használnék, de azt pontosan kell méretezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest